Badkamer als Home Spa

Badkamer als Home Spa

Badkamer als Home Spa – Duravit Bad Nahho – MEER Badkamer Tips… (Foto Duravit  op DroomHome.nl)

Een nieuwe badkamer met ligbad staat bij veel mensen op de eerste plaats van het wensenlijstje. Dat het ene bad het andere niet is en iedereen zijn eigen wensen heeft mag duidelijk zijn. Hieronder een selectie van bijzondere baden.

Niet Baden – Floaten
Met Nahho maakt Duravit een nieuwe vorm van badcultuur mogelijk, het zogeheten ‘floaten’. In dit ondiepe bad ontstaat een gevoel van gewichtloosheid. Belangrijkste voorwaarde hiervoor is een volledig gestrekte houding. Als ondersteuning bij de ontspanning fungeert het optionele, in hoogte verstelbare nekkussen.

Verlicht Baden
De Darling New baden zijn beschikbaar in een rechthoekige vorm als inbouwversie of als versie met ommanteling. Alternatief met aangevormde acrylommanteling als back-to-wall of hoekversie. Met een royale breedte van 155 mm, kan de badrand als comfortabele zitplaats gebruikt worden.

Badkamer als Home Spa – Duravit Bad DarlingNew.  (Foto Duravit  op DroomHome.nl)

De optioneel beschikbare zachte LED verlichting onder de badrand creëert een bijzonder gezellige sfeer. Een extra optie voor meer ontspanning is het comfortabele nekkussen. Voor nog meer wellness zorgt één van de vijf Duravit whirlsystemen. Bron: Duravit.nl

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+