Badkamer Trends - Kranige Kranen & Design Douches

Kranige Kranen & Design Douches

Badkamer Trends: JEE-O Kranen & Design Douches Soho Collectie in een Stoere Industriële Woonstijl - MEER Badkamers... (Foto JEE-O  op DroomHome.nl)

Het zijn stuk voor stuk Black Beauties. Stoer en robuust qua materiaal met een design om van te watertanden. De soho collectie van JEE-O is Dutch design zonder poespas.

Naast de vrijstaande douche, badvuller en wandkraan, is de collectie nu uitgebreid met een wastafelkraan, een handdouche en twee verschillende douchekoppen; één voor aan de wand en één voor aan het plafond. Maximaal minimalisme voor persoonlijke badkamers met een uitgesproken smaak.

Ook de nieuwe JEE-O soho items zijn gemaakt van roestvrijstaal en afgewerkt met een donkere hamerslagcoating. Daarmee zorgt soho in elke badkamer voor een stoere, industriële look.

Karakteristieke Joystick
De nieuwe ééngreepsmengkraan soho basin lijkt precies op de badvuller, alleen dan kleiner. Het is een vrijstaande wastafelkraan voor opbouw naast de waskom. De karakteristieke menggreep met aaibare rubbercoating laat zich bedienen als een joystick. In één vloeiende beweging zorgt de progressieve cartridge in het binnenwerk voor meer of minder water, voor warm of koud water. De mengkraan voor de douche is vormgegeven als een rozet met in het midden ook de karakteristieke hendel met rubbercoating.

Spetterende Douches
De nieuwe douchekoppen zijn bijzonder robuust. Stoer en industrieel door de zwarte hamerslagcoating; vriendelijk door de afgeronde vormen. Twee krachtige ontwerpen vanuit de ‘less is more’-gedachte. Geen overbodige poespas, maar mooie lijnen en een enkel accent. De nieuwe soho wand-handdouche met houder maakt de collectie compleet.

Het DNA van JEE-O
Voor de soho collectie heeft JEE-O samengewerkt met de Amsterdamse designstudio Grand & Johnson. Bertel Grote en Jeroom Jansen hebben samen meer dan twintig jaar ervaring in het creëren van high-end interieurs in binnen- en buitenland. Hun stijl sluit perfect aan bij het DNA van JEE-O: spectaculair maar sober. JEE-O en Grand & Johnson: creatieve cosmopolieten die samen vormgeven aan maximaal minimalisme. Informatie: Jee-o.com.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+