Badkamer Trends | De Comeback van het Bad!

De comeback van het bad

Badkamer Trend

Badkamer Trend: De Comeback van het Bad!  - Meer Badkamers... (Foto Villeroy & Boch Vrijstaand Bad La Belle  op DroomHome.nl)
Steeds meer mensen die voor een bad kiezen, willen een designbad, het liefst vrijstaand en voorzien van een waterval inloop, zo blijkt uit recent onderzoek. Design, vorm en materiaal zijn de belangrijkste items waar op gelet wordt bij de aanschaf van een bad. Villeroy & Boch weet hier alles van.

Quaryl®; uniek materiaal, perfect voor baden

Villeroy & Boch heeft een uniek materiaal ontwikkeld om baden te maken: Quaryl®. Een bad van Quaryl® is erg duurzaam, slijt nauwelijks, is van nature slipvast, voelt warm en daardoor prettig aan voor de huid en behoudt langer de temperatuur. Het niet-poreuze materiaal zorgt er bovendien voor dat vuil niet gemakkelijk kan hechten.

Quaryl® is heel geschikt om strakke randen en hoeken te maken, daarom leent het zich dus ook voor de meest bijzondere designs van baden.

Badkamer Trend: De Comeback van het Bad!  (Foto Villeroy & Boch Vrijstaand Bad Squaro Edge 12  op DroomHome.nl)

Waterval

Een comfortabel bad heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. En wanneer u in het bad kijkt, valt er een ding op: waar is de overloop? Het bad Squaro Edge 12 heeft een systeem waarbij de overloop is geïntegreerd in de zijkant van de badkuip. Voor een natte vloer of een vervelende overloop in de rug hoeft u dus niet bang te zijn. Standaard is dit systeem in het chroom of wit ingebouwd, maar er is ook de mogelijkheid om deze te combineren met een ingebouwde waterval kraan.

Op vrije voeten...

U heeft er wel de ruimte voor nodig, maar als u die heeft, dan is dit vrijstaand bad Ceta een prachtige eye catcher in de badkamer.

Badkamer Trend: De Comeback van het Bad!  (Foto Villeroy & Boch Vrijstaand Bad Aveo New Generation  op DroomHome.nl)

Als herboren

Aveo New Generation is een lust voor het oog. De inspiratiebron voor de vorm van dit bad is het ei; een beschermend omhulsel en een veilige plek. Uw badkamer verandert in een oase van rust en ontspanning.

Très belle!

Laat u meenemen naar de tijd van de romantiek: een tijdperk van hartstocht, decoratieve ornamenten en subtiele rondingen. Het vrijstaande bad uit de collectie La Belle past hier perfect bij. Met dit bad waant u zich midden in een sprookje.

Plezier voor twee

Veel baden hebben tegenwoordig een identieke rugleuning aan beide kanten en de afvoer zit bij de meeste modellen in het midden, wat het baden met zijn tweeën nog comfortabeler maakt.

Bubbels!

Even echt lekker ontspannen? Laat de boel de boel en geniet van de weldadige en gezonde werking van een whirlpool. Of u nu kiest voor een indoor of een outdoor whirlpool; veel baden van Villeroy & Boch kunnen worden uitgerust met een whirlpoolsysteem, wat heel eenvoudig te bedienen is. Met een druk op de knop verdwijnt alle drukte en droom je weg tussen de bubbels!

Bron: www.villeroy-boch.com

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+