Beach Musthave - Strandlakens van KAAT Amsterdam

Beach Musthave - Strandlakens van KAAT Amsterdam

Nieuw: KAAT Amsterdam strandlakens en beach towels (Foto KAAT Amsterdam  op DroomHome.nl)

Niet alleen voor beach boys en surf babes, maar voor alle zonaanbidders en liefhebbers van het strand heeft KAAT Amsterdam goed nieuws. Naast mooie kussens en plaids, breidt KAAT Amsterdam haar collectie uit met strandlakens.

Kleurige handdoeken met mooie eclectische patronen en dessins die zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit katoen. Het gebruik van velours geeft de strandlakens een rijk en extreem zachte touch en feel. Heerlijk om op te zonnen en extra zacht om je mee af te drogen.

Het kleurenpallet van de handdoeken is geel, blauw, koraal, groen en multi en past helemaal in de huidige modetrend. Er zijn zeven verschillende strandlakens, met stuk voor stuk zomerse namen: Mimosa, Still Water, Cloudburst, Surfing, Sunny Lime, Sunlight en Flip Flop.

Nieuw: KAAT Amsterdam strandlakens en kleurrijke handdoeken (Foto KAAT Amsterdam  op DroomHome.nl)

Consumenten adviesverkoopprijs: € 29,95 - Formaat: 100 x 180 cm
Kwaliteit: voorzijde: extra zacht velours, hoogwaardig katoen, 400 gr/m2 - Vanaf juni verkrijgbaar. Bron: Kaatamsterdam.nl 

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+