Blomus Badkamer Accessoires Collectie Nexio

Blomus Badkamer Accessoires Collectie Nexio

Nieuwe Blomus Badkamer Accessoires Collectie Nexio – Gastendoekjes Houder & Douchekorf voor Badspullen. (Foto Blomus  op DroomHome.nl)

Pure Spa - stijlvolle badkamer ideeën van Blomus.

Alles op zijn plek, ook in de douche, dat is mogelijk met de douchekorf NEXIO. Gemonteerd met het 2Fix-systeem zonder boren of schroeven alles in handbereik, wat onder de douche nodig is van shampoo-fles tot scheergerei. In de roestvrij staal-korf is een kunststof bodem gelegd, die eruit genomen kan worden om schoon te maken. De brede rubberen band aan de binnenkant van de korf zorgt dat kleine spulletjes zoals een tandenborstel goed blijven staan, zelfs een omgekeerd flesje douchegel. De korf is in twee verschillende groottes verkrijgbaar.

Ook voor de reiniging van de douche heeft blomus iets ontworpen: de vloerwisser LAVEA is bijzonder geschikt voor royale inloopdouches. Met behulp van de verwisselbare rubberband is de waterspiegel op de vloer snel weggetrokken.

De VISTA cosmeticaspiegel laat vrouwenharten sneller kloppen. Met een magnetisch binnenwerk is het licht gebogen spiegelvlak op de standaard bevestigd en kan zo in iedere denkbare positie worden gedraaid of afgenomen worden. Dankzij de vijfvoudige vergroting zijn de spiegels de perfecte hulpjes bij verzorging van het gezicht en het aanbrengen van make-up.

De gastenhanddoekhouder NEXIO valt op door zijn minimalistisch design. Het roestvrij staal biedt stabiliteit en plaats om kleine gastendoekjes op representatieve wijze op te bergen.

Naast de noviteiten voor de badkamer breidt blomus dit jaar de succesvolle serie AREO met veel producten uit van zeepschaaltjes en een tandenborstelglas voor wandmontage tot en met verschillende handdoekstangen, -haken en planchets uit glas.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+