Details Matter! in Geesa Badkamer Accessoires

Details Matter! in Geesa Badkamer Accessoires

Badkamer Trends: Badkamer Accessoires in Goud, Chroom & RVS uit Geesa Badkamer Collectie Tone - Gold, MEER Badkamer Inspiratie... (Foto Geesa  op DroomHome.nl)

Ga je voor in de badkamer voor strak of sierlijk? Houd je van modern of klassiek? Kies je voor goud, glanzend chroom of RVS? Wat je smaak ook is, Geesa heeft badkameraccessoires in elke stijl.

Het is niet de keuze voor het sanitair of de tegels, die de stijl van de badkamer bepaalt. Het zijn de accessoires, die het verschil maken. Details matter!

De accessoires bepalen de stijl en sfeer in een sanitaire ruimte. Neem een badkamer en richt deze in met strakke, chromen accessoires en de badkamer ziet er modern en fris uit. Neem diezelfde badkamer en pas verfijnde, gouden accessoires toe en de badkamer doet luxueus en chique aan. Met het aanpassen van de accessoires, geef je je badkamer dus een nieuw stijlstatement.

Badkamer Trends: Badkamer Accessoires in Goud, Chroom & RVS uit Geesa Badkamer Collectie Tone - Chroom Zilverkleurig Glashouder, Kraan & Tandenborstelhouder. (Foto Geesa  op DroomHome.nl)

Perfectie
Het zijn de badkameraccessoires, die het verschil maken. Mooi vormgegeven accessoires voegen kleur, karakter en kwaliteit toe aan een sanitaire ruimte. En waarom zou je voor je de accessoires dan genoegen nemen met minder dan perfectie? Geesa werkt met hart en ziel aan perfectie, elke dag opnieuw. Geesa’s pay off is niet voor niks ‘details matter’, want de badkameraccessoirefabrikant besteedt aandacht aan elk detail van een accessoire. Geesa heeft een uitgebreid assortiment aan accessoires voor sanitaire ruimtes en daarbinnen 19 verschillende collecties.

Tone
Eén van deze collecties is Tone. Deze lijn heeft een slim en gracieus design en is zowel verkrijgbaar in glanzend chroom als in de kleur goud. De verleidelijke eenvoud en de subtiele, sierlijke rondingen van de accessoires maken dat Tone zich thuis voelt in zowel een modern als een chique interieur. De collectie is ingetogen, maar toch krachtig genoeg om in iedere badkamer het verschil te maken. Door het voortreffelijke kwaliteitsniveau is Tone bekroond met de iF Design Award 2015.

Badkamer Trends: Badkamer Accessoires in Goud, Chroom & RVS uit Geesa Badkamer Collectie Tone - Gold WCrolhouder en WCborstelhouder. (Foto Geesa  op DroomHome.nl)

En zo heeft Geesa meerdere prachtige collecties, die in de prijzen zijn gevallen vanwege de kwaliteit en het design van de accessoires. Wat je smaak ook is, Geesa badkameraccessoires zijn dé details voor een sanitaire ruimte, waarmee je een stijlstatement kunt maken. Bron: Geesa.nl

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+