Exclusieve Badkamer - Stijlvolle Wellness Thuis

Exclusieve Badkamer  - Stijlvolle Wellness Thuis

Exclusieve Luxe Badkamer met Mooie Inloopdouches en Sfeervolle RGBW Led Strips Led Verlichting. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Comfort en luxe, dat willen we ervaren in de badkamer van vandaag. Het echte hotelgevoel haal je graag het hele jaar in huis, zonder op vakantie te moeten. Eens helemaal tot rusten komen, echt ontspannen is toch wel het hoofddoel van een luxe exclusieve badkamer. Lees verder voor mooie inloopdouches en bijzondere led verlichting inspiratie.

Design Inloopdouche
Wat een walk-in closet is voor de slaapkamer, is de inloopdouche voor de luxe badkamer: een stijlvolle musthave! De dichte douchecel wordt opgevolgd door de minimalistische inloopdouche die door haar openheid helemaal blend in de badkamerruimte. De inloopdouche heeft een (bijna) vlakke douchevloer waar het water via een douchegoot wegloopt. Met de glazen douchewand, geplaatst op de vloer, wordt het water tegen gehouden en blijft de ruimte door het glas volledig zichtbaar, wat een extra voordeel is bij kleine badkamers. Kijk voor een speciale coating op de glazen douchewand waardoor kalkaanslag van het water minder kans krijgt. Je kunt aan deze relax-ruimte bij uitstek door de keuze uit verschillende scharnieren, profielen en badkameraccessoires, de woonstijl geven die je zelf wenst. Exclusief voor jou!

Bijzondere Badkamerverlichting
Ga je voor een verkwikkende douche in de morgen om wakker te worden of neem je de tijd om jezelf onder te dompelen in een uitgebreide wellness behandeling?  De verschillende momenten in de badkamer vragen om een andere sfeer. Aan de inrichting valt er echter weinig te veranderen, maar met verlichting kun je de badkamer en dus jezelf in precies de juiste mood brengen. Er zijn vele toepassingen voor led verlichting als badkamerverlichting mogelijk. Met RGBW led strips meng je echt elke gewenste kleur licht voor in huis. Er is een passende tint voor elk eigen spa-moment: van een koele kleur voor de short-stop douche tot warme tinten licht voor een heerlijk weldadige badsessie met veel badolie en rustgevende muziek. Je kunt het licht ook dimmen tot de gewenste sterkte. Onder randen van ligbaden, achter spiegels, maar ook bij verlaagde plafonds bijvoorbeeld kunnen de RGBW led strips aangebracht worden om de badkamer prachtig te verlichten voor net dat beetje extra luxe waar we allemaal van houden!

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+