Klein Gasten-WC Met Scandinavisch Design

Klein Gasten-WC Met Scandinavisch Design

Badkamer & Toilet Inspiratie: Gasten-WC Fonteintje uit de Duravit Luv Badkamercollectie – MEER Badkamer Inspiratie… (Foto Duravit   op DroomHome.nl)

De Deense designer Cecilie Manz ontwierp voor Duravit de badkamercollectie Luv.

Het buitengewone design van de Luv-lijn is een uitgebalanceerde combinatie van typisch Scandinavisch minimalisme en tijdloze elegantie in zachte maar toch geometrische vormen. Met de materiaal- en kleurkeuze van de nieuwe badkamercollectie Luv, bewijst Cecilie Manz haar perfecte gevoel voor warmte en nuance. Opvallend is de subtiele matte finish en de verschillende glazuurtinten.

Met de collectie kan een hele badkamer worden ingericht maar speciaal voor het gasten-WC zijn de schattige kleine fonteintjes. Er is keuze uit geglazuurde buitenoppervlakken met een zijdematte finish in wit, grijs of zand.

Badkamer & Toilet Inspiratie: Gasten-WC Wastafelmeubeltje uit de Duravit Luv Badkamercollectie. (Foto Duravit   op DroomHome.nl)

Er is zelfs een piepklein wastafelmeubeltje dat ieder gasten-WC omtovert tot een stukje Scandinavië. Bron: Duravit.nl 

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+