Kleine Badkamers - Slimme Badkamers

Kleine Badkamers - Slimme Badkamers

Kleine Badkamer Tips: Slimme Badkamers met Functionele Badkamerinrichting en veel Opbergruimte: Sanitair, Badmeubelen en Douchewanden. - MEER Badkamers... (Foto Duravit P3 Comforts Wastafel  op DroomHome.nl)

Een beperkte ruimte betekent niet persé een beperkte inrichtingsvrijheid. Want met een creatieve indeling en de juiste slimme producten veranderen ook kleine badkamers en wc’s in een royaal badpaleis. Met de series DuraStyle en Darling New biedt Duravit een functionele badkamerinrichting voor starters met een jong design en een verrassende prijs.

Bij een gering vloeroppervlak ligt de focus op de basiselementen en hun toepassing, aangepaste en gereduceerde maten zijn daarbij belangrijke steekwoorden. Efficiënt gebruik van de ruimte wordt bijvoorbeeld mogelijk gemaakt door het fonteintje uit de serie PR Comforts met een breedte van 450 mm en een smalle rand. Ook de extra smalle versie waar de kraan aan de zijkant zit, bespaart waardevolle centimeters. Zeer goed geschikt voor toepassing in kleinere ruimtes zijn de rechthoekige vormen, zoals in de series Vero en 2nd floor. Ze laten zich in iedere hoek integreren en hebben minder plaats nodig dan halfronde vormen in dezelfde grootte. Ook het diagonale fonteintje uit de serie Architec is interessant door zijn bijzondere geometrie.

 

Als er weinig plaats is, zijn er WC’s met een verkorte uitsprong. Voor de gastenbadkamer is een douche met opbergmogelijkheden interessant. Daarvoor is de innovatieve douchewand OpenSpace  geschikt, die na gebruik eenvoudig tegen de wand wordt geklapt en zo de bewegingsradius in de ruimte duidelijk vergroot.

Kleine Badkamer Tips: Slimme Badkamers met Functionele Badkamerinrichting en veel Opbergruimte: Sanitair, Badmeubelen en Douchewanden. (Foto Duravit Vero Architect Toilet  op DroomHome.nl)

Bij kleine vloeroppervlakken kun je ruimte creëren door in de hoogte te werken. Hoge kasten uit het meubelprogramma L-Cube bieden een optimale inrichting van de ruimte.

Kleine Badkamer Tips: Slimme Badkamers met Functionele Badkamerinrichting en veel Opbergruimte: Sanitair, Badmeubelen en Douchewanden. (Foto Duravit Architect Fontein  op DroomHome.nl)

De criteria voor een kleinere badkamer of toilet staan vast: het moet multifunctioneel en eenvoudig te reinigen zijn, veel opbergruimte bieden en er moet ruimte zijn voor eigen ideeën. Informatie: Duravit.nl

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+