Minder is Meer - Kleine Badkamer Ontwerp

Minder is Meer bij Kleine Badkamer Ontwerp

Badkamer Tips: Kranen met Drukknop voor Kleine Badkamers - Kludi Push – MEER Badkamers… (Foto Kludi  op DroomHome.nl)

Veel mensen denken, dat het ontwerpen van een kleine badkamer een soort compromis is, waarbij ingeboet moet worden op comfort. Het is dan ook daarom, dat men reeds tijdens het ontwerp afziet van wensen en tendeert naar halve maatregelen. Is dat noodzakelijk? Experts vinden van niet. Specificeer uw wensen, volg de adviezen van de experts en kies de juiste producten.

Altijd moet men bij het opnieuw kiezen van modellen en designs beginnen met het definiëren van duidelijke verwachtingen: het beschrijven van de basis functies van de ruimte. Dit is nog belangrijker wanneer de ruimte klein is en gebruikt wordt door kinderen of senioren. In die situaties is het ideaal de douche uit te rusten met KLUDI PUSH – een middels drukknoppen functionerende douche.

Wanneer de KLUDI PUSH inbouw douchemengkraan wordt toegepast (beschikbaar als mengkraan, maar ook als thermostaat), zal de gebruiker behalve de compacte vorm, ook de intuïtieve bediening en het design van de drukknoppen weten te waarderen. Zowel verkrijgbaar voor montage bij de badkuip, alsmede als modern systeem voor in de douche – geheel conform de voorkeuren van de gebruikers. Afhankelijk van de situatie en de wensen van de gebruiker, kan men kiezen uit de uitvoering met één- of twee drukknoppen. Wanneer bijvoorbeeld voor één functie is gekozen, kan de mengkraan geopend of gesloten worden door de met on/off gemarkeerde drukknop te bedienen. Het instellen van de gewenste temperatuur bij de KLUDI PUSH inbouwthermostaat is net zo eenvoudig. De ergonomisch gevormde draaiknop met de duidelijk aangegeven koud- en warmwater symbolen, zorgt voor optimaal comfort, terwijl de aanvullende HotStop functie (temperatuurblokkering bij 38°C) de veiligheid garandeert.

KLUDI PUSH producten, hoewel ontwikkeld voor kleinere badkamers, voorzien in de behoefte van gebruikers, die armaturen met een mooi design in combinatie met simpele en praktische functionaliteit, weten te waarderen. Met een simpele druk op de knop genieten van een rustgevend gebruik van het bad of de inspiratie van een verkwikkende douche. Bron: Kludi.nl

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+