Tuin&Sfeer Beurs - Martiniplaza Groningen

Tuin&Sfeer Beurs 2020

Tuinbeurs: Tuin&Sfeer Beurs 2020 in Martiniplaza Groningen! (Foto Tuin & Sfeer Beurs  op DroomHome.nl)
Bezoek het grootste Noordelijke Tuinevent, Tuin en Sfeer 2020 van 14 t/m 16 februari 2020 in Martiniplaza Groningen.  Hier vindt u  veel inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en het buitenleven. Geniet, ontdek en beleef!

Tuin en Sfeer

Vernieuwd buitenavontuur! Het centrale thema van Tuin&Sfeer is dit jaar feelgood. Voor ons staat dat gelijk aan ontspanning, voorjaarsgeluk en zomerzoet. In februari, zo vlak voor de lente, heb je de ideale gelegenheid om het nieuwe buitenseizoen alvast een kickstart te geven.

En er is voor ieder wat wils! Grote tuinen versus de intimiteit van een stadsbalkon. Kleine gebaren als een buitenkleed en sfeerverlichting versus het grove verbouwwerk. De ambacht van een hovenier tegenover DIY-tips van diezelfde specialist. Kortom: een buiten, groot of klein, is er voor iedereen.

Tuin en Sfeer, hét tuinevent voor het nieuwe buitenseizoen!

Openingstijden Tuin en Sfeer 2020

Vrijdag 14 februari
Zaterdag 15 februari
Zondag 16 februari
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
Kijk voor meer informatie op:
Volg ons op Facebook:
Volg ons op Twitter:
tuin-sfeerbeurs.nl
facebook.com/tuinensfeerbeurs
twitter.com/tuinsfeer
  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+