Beurs Tuin & Sfeer - Martiniplaza Groningen

Beurs Tuin & Sfeer 2020 Martiniplaza Groningen

Tuinbeurs: Tuin&Sfeer Beurs 2020 in Martiniplaza Groningen! (Foto Tuin & Sfeer Beurs  op DroomHome.nl)
Bezoek het grootste Noordelijke Tuinevent, Tuin&Sfeer van ? februari 2020 in Martiniplaza Groningen.  Hier vindt u  veel inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en het buitenleven. Geniet, ontdek en beleef!

U vindt er aangelegde tuinen in diverse ontwerpstijlen, voorjaarsbloeiers, de nieuwe collectie terrasmeubelen, nieuwe trends in bestrating, sierherkwerk, overkappingen, tuinhuisjes en blokhutten. Verwen uzelf op het Culiniare Plein, ontdek de Eetbare Tuin en snuffel rond op het Tuin- en Woonfestival met mooie hebbedingetjes.

Tuin & Sfeer 2019 Kaarten Winnen!

Win 10 X 2 GRATIS entreekaarten voor Tuin & Sfeer in Martiniplaza te Groningen van 14-17 februari 2018! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:

De kaarten zijn vergeven. Gefeliciteerd Bianca Bronsema, Monique Weber, Froukje Laanstra, Nicky de Vaal, Ger Duut, Sebastiaan Troost, Mieke den Hollander, Joke Bakker en Sjan & Wim van Kaam.

Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Tuin&Sfeer Kaarten en DroomHome Nieuwsbrief. Like DroomHome en Tuin & Sfeer op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar deze geweldige tuinbeurs!

Dit jaar introduceren wij twee nieuwe pleinen:

Moestuinieren; een interactieve beleving waar bezoekers zich kunnen laten inspireren door de diversiteit van Moestuinieren! Specialisten op moestuin gebied presenteren hun producten en delen graag hun kennis, zodat echt íedereen kan beginnen met het kweken van je eigen eten!

Relaxen in de Tuin; Wellness, loungebanken, kabbelende waterornamenten, hangmatten, er zijn genoeg manieren om extra te kunnen ontspannen in je tuin! In 2019 introduceren wij dan ook het Themaplein: Relaxen in de Tuin.
Experts laten op ons zien hoe je deze buitenruimte ‘metamorfoseert’ tot een aangename en betoverende omgeving. Enkele kleine details en/of veranderingen kunnen volstaan om een totaal ander gevoel op te wekken . . . Relaxen!

Wilt u uw kennis over tuinieren verbreden? Elke dag zijn er doorlopende lezingen door deskundigen op tuingebied. Schuif aan en laat u inspireren in het Tuintheater!

Tuin en Sfeer, hét tuinevent voor het nieuwe buitenseizoen!

Openingstijden

Donderdag februari
Vrijdag februari
Zaterdag februari
Zondag februari
13.00 - 18.00 uur
13.00 - 21.30 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur
Kijk voor meer informatie op:
Volg ons op Facebook:
Volg ons op Twitter:
tuin-sfeerbeurs.nl
facebook.com/tuinensfeerbeurs
twitter.com/tuinsfeer
  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+