Beurs Tuin & Sfeer - Martiniplaza Groningen

Beurs Tuin & Sfeer 2018 Martiniplaza Groningen

Tuinbeurs: Tuin&Sfeer Beurs 2017 in Martiniplaza Groningen! (Foto Tuin & Sfeer Beurs  op DroomHome.nl)
Bezoek het grootste Noordelijke Tuinevent, Tuin & Sfeer van 15 t/m 18 februari 2018 in Martiniplaza Groningen. 

Donderdag 16 februari start de 25e editie van de beurs Tuin & Sfeer in Martiniplaza Groningen. Maar het grootste tuinevenement van de drie grootste Noordelijke provincies is zéker niet alleen voor mensen met groene vingers.

Bezoekers vinden er compleet aangelegde tuinen, maar ook stands met hekwerk, bestrating, kozijnen en al wat meer dat met buitenleven te maken heeft. De ‘groentjes’ onder ons kunnen vakkundig advies vragen, een tuinontwerp laten maken en interessante tuinlezingen volgen zoals ‘het starten van een succesvolle groentetuin’ of ‘kringlooptuinieren’. Nergens in het noorden vind je zoveel over tuinstijlen, voorjaarsbloeiers en  de nieuwste tuintrends. “Je ziet dat de tuin steeds meer de ontmoetingsplek van het huis is geworden. De woonkamer is naar buiten verhuisd! Daarom is er op Tuin & Sfeer ook veel te zien op het gebied van terrasmeubilair, verlichting en outdoor cooking”, aldus Mariëlle Visser, beursmanager van Tuin & Sfeer. Ruim honderd bedrijven presenteren zich op de bijna tienduizend vierkante meter expositieruimte. “Deskundige exposanten zijn onze bezoekers graag van dienst met hun expertise”, vertelt Mariëlle Visser enthousiast.

Tuin & Sfeer 2017 Kaarten Winnen!

Win 10 X 2 GRATIS entreekaarten voor Tuin & Sfeer in Martiniplaza te Groningen van 16-19 februari 2017! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:
De winnaars zijn bekend: Arjan en Nathalie Kist, Daniëlle Lagerburg, Clara Rosier, Trijntje de Groot, Jolanda Bouwmeester, Sietske Zuiderbaan, Geert Werkman, Gerda Minnesma, Dieuwke Feenstra en Wiesje Suurhoff, gefeliciteerd!

Like DroomHome en Tuin & Sfeer op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar deze geweldige tuinbeurs!

Verder zijn er diverse themastraatjes, zoals Natuurlijk Tuinieren; waar biodiversiteit en klimaatbeheersing hoog op de agenda staan. “Wij willen bezoekers graag informeren hoe je biodiversiteit in je tuin verhoogt en hoe je wateroverlast en hittestress kunt tegengaan”, laat tuinadviseur Rixt Langeveld (De Korenbloem) weten, zij is één van de standhouders in dit moderne straatje. In ‘De Eetbare Tuin’ kunnen bezoekers zich laten inspireren door de diversiteit van ‘vruchten en groenten die zelf zijn gekweekt’ en op het Tuin- en Woonfestival zijn decoraties te vinden om tuin en huis op te vrolijken. Om het beursbezoek ook culinair te veraangenamen is er een Culinaire Proeverij. Hier kunnen bezoekers letterlijk de lente proeven.

Beurs Tuin & Sfeer 2017, van 16-19 Februari in Martiniplaza in Groningen (Foto Tuin & Sfeer  op DroomHome.nl)

“Het voorjaar begint op Tuin en Sfeer”, vertelt Mariëlle Visser, “en daarmee gaat ook het nieuwe tuinseizoen weer van start. Daarom is dit het perfecte moment voor exposanten om de laatste trends en meest innovatieve producten te laten zien aan het publiek”. En dit jaar zijn er nogal wat noviteiten te vinden op de beurs. Zo vindt de bezoeker in de stand van Hoveniersbedrijf Marco Bakker een afscheiding waarin een bijzondere manier van tuinieren centraal staat. “Verticaal tuinieren geeft een volledig nieuwe dimensie aan een tuin. Er wordt ruimte gecreëerd voor kruiden, bloemen en planten waar dat eerst niet mogelijk was”, laat standhouder Marco Bakker weten. Quality Veranda Montage BV laat dit jaar op de beurs een bijzondere glazen tuinkamer zien mét geïntegreerde zonnepanelen en iedereen die denkt dat het plaatsen van een schanskorf moeilijk is, kan terecht bij de ‘doe-het-zelf-bouw schanskorven’ van Winter Totalflooring –dit product is nieuw op de Nederlandse markt.

De beurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een evenement met meer dan 10.000 bezoekers. Extra bijzonder is dat Tuin & Sfeer haar 25-jarig jubileum viert, en dat wordt feestelijk gevierd. Zo is in samenwerking met leerlingen van het Nordwin College uit Leeuwarden en Mirjan Strijker ‘Hollands Beste Bloemstylist 2015’ een prachtig bloemenplein aangelegd - hierbij ligt de nadruk op de voorjaarsbloem bij uitstek  – en wordt het plein een kleurrijk geheel van diverse tulpensoorten. Óók is voor de bezoekers een bijzondere Tuin & Sfeer tulpenbol gekweekt, kunnen bezoekers ‘een kiekje tussen de tulpen’ nemen én wordt op bijzondere wijze teruggeblikt op de historie van deze oer-Hollandse bloem. Voor het opdoen van ideeën voor eigen huis en/of tuin is een bezoek aan dit vrolijk bloemenplein ook beslist de moeite waard. Mariëlle Visser laat tot slot weten; “Tuin en Sfeer is het ideale uitje voor íedereen die verlangt naar tuin en buitenleven. Voor veel bezoekers begint het voorjaarsgevoel op Tuin & Sfeer”!

Openingstijden

Donderdag 15 februari
Vrijdag 16 februari
Zaterdag 17 februari
Zondag 18 februari
13.00 - 18.00 uur
13.00 - 21.30 uur
10.00 - 17.00 uur
10.00 - 17.00 uur

Informatie: www.tuin-sfeerbeurs.nl.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+