Designbeurs Object Rotterdam

Designbeurs Object Rotterdam 2017

Design Beurs Object Rotterdam in HAKA gebouw en Euromast – MEER Design beurzen… (Foto Object Rotterdam  op DroomHome.nl)

Karakteristiek HAKA-gebouw nieuwe locatie OBJECT Rotterdam van 9-11 februari 2018. Designbeurs dit jaar inclusief designpresentatie in iconische Euromast

Na drie edities op het cruiseschip ss Rotterdam verhuist OBJECT Rotterdam naar een nieuwe spannende locatie: het industriële HAKA-gebouw aan de Vierhavensstraat, sinds 2002 een rijksmonument. Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 februari 2018 zijn de lege, lichte ruimtes gevuld met eigentijds design, te kijk en te koop. OBJECT Rotterdam is het eerste grote publieksevenement dat in samenwerking met de nieuwe eigenaar van het HAKA-gebouw, Dudok Groep, in het nog casco gebouw plaatsvindt.

De beurs is onder Anne van der Zwaag uitgegroeid tot een designevenement van formaat op unieke Rotterdamse locaties. OBJECT biedt deze editie een kijkje in dit bijzondere industrieel erfgoed. Een primeur is ook de combinatie met de Euromast waar OBJECT Rotterdam een designpresentatie organiseert. Met een entreekaart van OBJECT krijgen bezoekers gratis toegang tot de Euromast.

Design Beurs Object Rotterdam in HAKA gebouw en Euromast. (Foto Object Rotterdam  op DroomHome.nl)

Zowel in oppervlakte als in deelnemers belooft dit de grootste editie in de geschiedenis van de beurs te worden. Meer dan honderd ontwerpers tonen objecten op het snijvlak van design, kunst, architectuur en mode. Unieke meubels, inspirerende interieurontwerpen, opvallende lichtkunst en architecturale installaties. Designers zijn zelf aanwezig om hun werk toe te lichten.

OBJECT gaat de lucht in
Dit jaar presenteert OBJECT Rotterdam voor het eerst op twee locaties. OBJECT Rotterdam werkt samen met de wereldberoemde Euromast en toont hier een bijzondere designinstallatie. Bezoekers mogen met een OBJECT-toegangskaart ook gratis de Euromast op en krijgen er zo een fenomenaal uitzicht bij. Rondleidingen en ontvangsten in het Vierhavengebied verbinden de studio’s van onder meer Studio Roosegaarde en Richard Hutten maar ook Joep van Lieshout en AVL Mundo met OBJECT Rotterdam.

Design Beurs Object Rotterdam - Euromast – Textielinstallatie Fransje Killaars (Foto Object Rotterdam  op DroomHome.nl)

Het HAKA-gebouw ligt centraal tussen de binnenstad en de Van Nelle Fabriek en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een speciale shuttle bus van Art Rotterdam Week rijdt tussen OBJECT en de andere kunstbeurzen die op dat moment in de stad plaatsvinden. OBJECT Rotterdam is onderdeel van de Art Rotterdam Week. 

OBJECT Rotterdam 2018
HAKA-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 | Rotterdam
Vrijdag 9 tot en met zondag 11 februari 2018 | 11.00-19.00 uur
Ticket, inclusief bezoek aan de Euromast:
Volwassenen 12,50 euro, kinderen tot 12 jaar gratis

www.objectrotterdam.com
www.dudok.biz
www.euromast.nl
www.artrotterdamweek.com

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+