Designbeurs Object Rotterdam

Object Rotterdam 2020

Design Beurs Object Rotterdam in HAKA gebouw – MEER Design beurzen… (Foto Object Rotterdam  op DroomHome.nl)

'Designplatform van formaat en springplank voor jong talent' - OBJECT voor de derde en laatste keer in monumentale HAKA-gebouw

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 februari opent designbeurs OBJECT Rotterdam voor de derde maal de deuren in het bruisende Vierhavensgebied in Rotterdam. Liefhebbers van design, interieur, mode, kunst en architectuur kunnen hier een lang weekend hun hart ophalen: meer dan 150 ontwerpers doen deze editie mee. OBJECT vindt dit jaar voor de laatste keer plaats in het industriële HAKA-gebouw in Rotterdam. Na deze editie wordt het markante pand door Dudok Groep getransformeerd.  

Prikkelende mix van designers en hun ontwerpen

OBJECT is geen doorsnee designbeurs. Directeur en curator Anne van der Zwaag selecteert en scout elke editie zowel bewezen als aanstormend talent in uiteenlopende designdisciplines. Een selectie opvallende ontwerpen op het gebied van product, meubels, mode, sieraden, grafisch werk en architectuur wordt door Van der Zwaag zorgvuldig samengesteld. Hierbij schenkt zij altijd bijzondere aandacht aan vernieuwend materiaal- en kleurgebruik. Alle getoonde designs zijn te koop en de makers zijn aanwezig om hun werk ter plekke toe te lichten.  

Designbeurs OBJECT Rotterdam – Rachid Assoui – Hans van Benthem (Foto Jan Willem Kaldenbach, OBJECT Rotterdam  op DroomHome.nl)

Talent spotten in Object Beurs Rotterdam

OBJECT is in bijna 10 jaar uitgegroeid tot designplatform van formaat en dé plek om trends te spotten en nieuw designtalent te ontdekken. Elk editie doet een grote lichting jonge ontwerpers mee die zich in Rotterdam voor het eerst presenteert. Voor een bescheiden bedrag is het al mogelijk om iets speciaals te bemachtigen en zo te investeren in een topdesigner in de dop. Aanstormende namen worden afgewisseld met bekende labels; juist die combinatie maakt de beurs elke keer weer verrassend.  

Designbeurs OBJECT Rotterdam – Rrudi (Foto Jan Willem Kaldenbach, OBJECT Rotterdam  op DroomHome.nl)

Creatieve hotspot

Het HAKA-gebouw ligt aan de rand van het Vierhavensgebied, dat in snel tempo is uitgegroeid tot het mekka voor creativiteit in Rotterdam. Het markante pand is in de jaren dertig ontworpen door de Nederlandse architecten Mertens en Koeman in opdracht van de Coöperatieve Groothandelsvereniging De Handelskamer. Dudok Groep ontwikkelt het HAKA-gebouw binnenkort tot bruisend bedrijfsverzamelgebouw compleet met horeca en een rooftopbar. Bezoekers van OBJECT kunnen voor de transformatie nog één laatste keer een kijkje nemen in dit bijzondere Rotterdamse Rijksmonument. 

Designbeurs OBJECT Rotterdam – REM Atelier (Foto Jan Willem Kaldenbach, OBJECT Rotterdam  op DroomHome.nl

Opening OBJECT Rotterdam 2020
HAKA-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 | Rotterdam
Vrijdag 7 t/m zondag 9 februari 2020 | 11.00-19.00 uur
Object Rotterdam tickets: volwassenen € 12,50, kinderen tot 12 jaar gratis

Het HAKA-gebouw is centraal gelegen tussen de binnenstad en de Van Nelle Fabriek en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Een gratis shuttlebus van Art Rotterdam Week rijdt tussen OBJECT Rotterdam en de andere kunstbeurzen die op dat moment in de stad plaatsvinden. OBJECT Rotterdam is onderdeel van de Art Rotterdam Week.

objectrotterdam.com
artrotterdamweek.com

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+