Farm & Country Fair - Tuin & Woonbeurs

Farm & Country Fair 2019

Woon & Tuinbeurs: Farm & Country Fair in Aalten – MEER Beurzen… (Foto Farm & Country Fair  op DroomHome.nl)
Landelijk wonen en tuinieren: De Farm & Country Fair is een echt belevenisfestival. Deze fair vindt plaats op 21 t/m 23 juni 2019 in Aalten en is puur en authentiek van opzet, vergelijkbaar met de grote Engelse plattelandsshows.

Naast ruim 400 inspirerende winkeltjes zijn er unieke exposities, activiteiten voor elke leeftijd en themadorpen met veel dieren, presentaties en specials. Er zijn verrassend veel kunstenaars, die vaak demonstreren in hun stand. Het culinaire plein meteen aan het begin van het terrein staat propvol heerlijkheden. Het uitgebreid delicatessenplein heeft een eigen kooktheater en voor wie trek heeft zijn er hippe food trucks.

Ook kids genieten van de Fair, ze leren spelenderwijs heel veel op het terrein, dat bol staat van spannende kinderavonturen. Ze voelen zich een dag lang een echte boer!

Bezoekersinformatie Farm & Country Fair 2019

Farm & Country Fair, Dinxperlosestraatweg, 7122 JS, Aalten, www.countryfair.nl

Openingstijden:

Vrijdag 21 en zaterdag 22 juni: 10.00 tot 21.00 uur, zondag 23 juni 10.00 tot 18.00 uur. 

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+