HOTDOG DESIGNS Stijlvolle Kussens Voor Honden en Katten

HOTDOG DESIGNS Musthave Hondenkussens en Kattenkussens

Stijlvolle HOTDOG DESIGNS hondenkussens & kattenkussens – MEER huisdieren & interieur inspiratie… (Foto HOTDOG DESIGNS  op DroomHome.nl)

Hondenliefhebber Floor Dröge zocht een fijn kussen voor haar hond dat zowel praktisch was als stijlvol, maar kwam erachter dat er nauwelijks stijlvolle hondenkussens te verkrijgen waren. Een gemiste kans vond Floor, dus besloot ze zelf op de markt te brengen. Onder de hippe naam HOTDOG DESIGNS bewijst Floor dat dier en kwaliteit & design goed samengaan. De kussens zijn stevig, maar zacht, heerlijk comfortabel voor viervoeters en geven ieder interieur nét dat beetje extra.

Stijlvolle HOTDOG DESIGNS hondenkussens in verschillende kleuren en maten. (Foto HOTDOG DESIGNS  op DroomHome.nl)

Design hondenkussens
HOTDOG DESIGNS is nog maar net begonnen, maar het gloednieuwe merk is nu al hard op weg om Nederland te veroveren. Zo werden de hondenkussens al gespot bij Patty Brard, Bobbi Eden, Kimberly Klaver en Annemarie Keizer. Hiermee laat HOTDOG DESIGNS zien dat de liefde voor een viervoeter én een mooi ingericht huis perfect hand in hand kunnen gaan. De kussens zijn heerlijk zacht en comfortabel voor honden én ook nog eens een lust voor het oog! Elk exemplaar wordt op eerlijke wijze vervaardigd van mooie en stevige gebreide stoffen in textielstad Tilburg. Ook erg fijn: de kussens kunnen gewoon in de wasmachine. Onmisbaar in ieder huis met een viervoeter!

Stijlvolle HOTDOG DESIGNS kattenkussen POEDIE. (Foto HOTDOG DESIGNS  op DroomHome.nl)

Kwalitatieve kattenkussens
Ook katten hebben graag hun eigen plekje in de woonkamer. Speciaal voor hen heeft HOTDOG DESIGNS het kattenkussen POEDIE ontworpen: een design kussen van hoogwaardige kwaliteit dat absoluut gezien mag worden. Ideaal voor de kat, maar zeker ook voor zijn baasje. Bron: Hotdogdesigns.nl

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+