Fantastische Feestdagen met Ikea Winter Collectie 2018

Kerst met Ikea Winter Collectie 2018

Voorbereiden op de feestdagen met Ikea winter collectie 2018 – MEER Kerst inspiratie … (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

De feestdagen hebben voor iedereen een andere betekenis. Voor de een is december een maand van feest en versiering, terwijl de ander tijdens de donkere maanden het liefst met een dekentje op de bank kruipt. De designers van IKEA lieten zich inspireren door deze verschillende wintergewoontes. De nieuwe WINTER collectie bestaat uit allerlei producten om je op je eigen manier voor te bereiden op het winterseizoen - van cadeauverpakkingen en serviezen tot kaarsen en kerstbomen. Voor een huis waar iedereen zich de hele winter welkom voelt. De nieuwe collectie is vanaf 15 oktober verkrijgbaar bij IKEA.

Feestelijke tafel
Voor degenen die de winter graag vieren begint het feest vaak al in de keuken. De donkergekleurde WINTER serviezen en servetten zorgen voor een sfeervolle kersttafel. Dek de tafel op oudjaarsavond met borden met klokken of een gouden ster.

Met de deegroller en bakvormen met hartjes, sterren en sneeuwvlokken zet je feestelijke toetjes op tafel en voor een Zweeds wintermenu kun je in de Swedish Food Market in de IKEA winkels terecht voor onder andere zalm, gemberkoekhuisjes en knäckebröd.

Kerst - feestdagen gedekte tafel met Ikea winter collectie 2018 – servies, bestek, glazen, tafellakens en kandelaars. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kerst - feestdagen gedekte tafel met Ikea winter collectie 2018 – serveerplanken van hapjes in hout en leisteen. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Lichtpuntjes
De STRÅLA lampen uit de WINTER collectie zijn het lichtpunt tijdens de donkere wintermaanden. De lampen kun je ophangen of neerzetten en zijn verkrijgbaar in allerlei vormen - van harten en vogels tot sterren en eekhoorns.

Kerst - feestdagen met Ikea winter collectie 2018 – Strala sfeervolle led lichtjes, kerstster en kerstkrans met kerstverlichting. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

De STRÅLA LED-lichtjes hang je in de kerstboom of aan de muur of zet je in een glazen stolp op tafel.

Kerst - feestdagen met Ikea winter collectie 2018 – Strala sfeervolle led lichtjes, kerstster, konijn en kerstkrans met kerstverlichting. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Sfeervol thuis
Voor degenen die tijdens de koudere maanden graag de warmte op zoeken zijn er zachte kussens, dekens en bedtextiel in donkere kleuren. De kunstkerstboom uit de WINTER collectie zorgt voor extra sfeer in huis - zeker met de kerstballen in goud, zilver, glas, rood en blauw. Kleurrijke bloemen en planten in blauwe glazen vazen of op een gouden dienblad geven het huis een feestelijk gevoel.

Kerst - feestdagen en cadeaus met Ikea winter collectie 2018 – Kerstpapier, inpakpapier en cadeaupapier met naamlabels en linten (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

De producten uit de nieuwe WINTER collectie zijn niet alleen leuk voor jezelf, ook om anderen cadeau te geven. Met de feestelijke verpakkingen, strikken en linten is elk product een mooi kerstcadeau.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+