Riviera Maison Zomer 2017 Collectie Sur La Côte d'Azur

Riviera Maison Sur La Côte d'Azur Collectie

Riviera Maison Zomer Collectie 2017: Sur La Côte d'Azur, Bestaande uit Windlichten, Kussens, Throws, Kandelaars, RM Tassen en Kaarsen. – MEER Riviera Maison Inspiratie… (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

De nieuwste woontrend deze zomer van Riviera Maison heet Sur La Côte d'Azur. Proef de mondaine sfeer uit Frankrijk. De prachtige kuststrook is een aaneenschakeling van pittoreske dorpjes en mooie badplaatsen.

Jetset en luxe, waarbij exclusieve winkels en indrukwekkende jachten het decor vormen, gaan hier hand in hand met de Franse no-nonsense mentaliteit.

In de zomerse Sur La Côte d'Azur collectie zijn kussens, throws in pasteltinten en accessoires voorzien van bijvoorbeeld het vichy-ruitje, bekend van Birgitte Bardot en faded prints van palmen.

In stijl op pad met de Sun, Sea en Icecream Beach Bag van Riviera Maison als strandtas, maar ook jouw voor mediterrane vakantie-shopping. De perfecte avond breng je door met sfeerverlichting van kaarsen, kandelaars en lichtsnoeren en zachte jazz en lounge muziek op de achtergrond.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+