Riviera Maison Zomer 2018 Collectie

Formentera Riviera Maison Zomer Collectie 2018

Riviera Maison zomer 2018 collectie Formentera – lantaarn Via le Botteghe lantern van ijzer – MEER RM inspiratie… (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

In de Riviera Maison zomer collectie woonaccessoires 2018 staat weer het zonnige buitenleven centraal. Haal het strandleven in de tuin, op het terras en balkon en geniet lang na van mooie zomeravonden.

De nieuwe Riviera Maison collectie Formentera is vernoemd naar het kleine eiland-zusje van Ibiza, Formentera. Lichte pasteltinten en zeeblauw zijn de kleuren van de mooie zomerse interieuraccessoires als kussens, lantaarns, windlichten en alles voor een heerlijk hapje en drankje.

Riviera Maison zomer 2018 collectie Formentera – kussen Happy Anchor pillow (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

Aparte kussens als de Riviera Maison Happy Anchor en Sail Season staan bijzonder leuk in een loungestoel buiten, maar ook binnen natuurlijk.

Riviera Maison zomer 2018 collectie Formentera – Cercola bowl en servies van ijzer (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

Het lijkt op geglazuurd keramiek, maar het Riviera Maison servies Cercola is gemaakt van ijzer, wat een stuk lichter is in gebruik. het servies bestaat uit borden, schalen en kommen.

Riviera Maison zomer 2018 collectie Formentera – glas Treasure of the Sea glass (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

Naasr verkoelende drankjes kun je in het Treasure of the Sea Star glas ook het glas vullen met zeevruchten voor een eetbare cocktail.

Riviera Maison zomer 2018 collectie Formentera – Via Roma party plate grijs van ijzer (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

Via Roma party plate is een handige serveerschaal van Riviera Maison waar de heerlijkste bites en knabbeltjes op gepresenteerd kunnen worden. Ook deze is van ijzer gemaakt.

Riviera Maison zomer 2018 collectie Formentera – kussenhoes Sail Season pillow cover (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+