Handyfloor Presenteert Nieuw Type PVC-Vloer

Handyfloor Nieuwe PVC-Vloer Superior

Nieuwe Handyfloor PVC Vloeren Collectie: Superior – Leisteentegels en Eiken Planken Look – Gratis Vloerstalen Aanvragen – MEER Vloeren Trends… (Foto Handyfloor  op DroomHome.nl)

Per 1 mei neemt pvc-vloerenspecialist Handyfloor een nieuw type pvc-vloer op in het assortiment, dat zich onderscheidt in kwaliteit en leggemak. De pvc-vloeren van dit type worden gebundeld in de Superior-collectie.

Kwaliteit en gemak
De vloeren bestaan uit grote eiken planken en grote leisteentegels in verschillende kleuren. De planken zijn extra mooi vanwege de speciale luxe toplaag met 3d-structuur, ook wel register embossing genoemd. De geluiddempende en egaliserende ondervloer is al bevestigd aan de planken, waardoor de planken gemakkelijk en snel zelf te leggen zijn. Omdat de vloeren uit de Superior-collectie uit pvc-click-laminaat bestaan, kunnen ze kleine oppervlakteverschillen absorberen en hoeft de ondergrond in tegenstelling tot bij andere typen pvc-vloeren niet geëgaliseerd te worden. De Superior-vloeren zijn te koop voor de introductieprijs van €39,95 per m².

Voordelen van pvc
Net als gewone pvc-vloeren is deze collectie van pvc-click-laminaat zeer onderhoudsvriendelijk, geschikt voor vloerverwarming, watervast en slijtvast. De vloeren van Handyfloor minimaliseren contactgeluiden en hebben een realistisch uiterlijk.

Pvc-vloerenspecialist
Handyfloor is de enige pvc-vloerenspecialist in Nederland en onderscheid zich van andere vloerenaanbieders door de beste prijs-kwaliteitverhouding en een uitgebreid assortiment zelf te leggen vloeren aan te bieden. U kunt HIER alle vloeren bekijken en gratis stalen aanvragen.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+