Hout Look Vinylvloer Country Oak

Hout Look Vinylvloer Country Oak

Hout Look Vinylvloer Country Oak – Moduleo Vinylvloer Lijkt Perfect op Eiken Houten Vloer. – MEER Vloeren… (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Vloeren met een klassieke touch. De ‘Country Oak’ vloer uit de Select collectie van Moduleo is bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Deze praktische vinyvloer heeft dezelfde karaktervolle uitstraling als een houten vloer en is verkrijgbaar in zes verschillende dessins. ‘Country Oak’ combineert de natuurlijke look met de duurzaamheid van vinyltechnologie.

De vloeren uit de Select-collectie zijn slijtvast dankzij de beschermlaag van Protectonite PU. Zo combineer je een ongeëvenaarde houtlook met de gebruikersvoordelen van vinyl. Deze vloeren zijn dus makkelijk in onderhoud en is bestand tegen vlekken en schoenstrepen. De vloer is hygiënisch, geluiddempend en voor een groot deel recyclebaar. Verkoopprijs: € 29,95 /m2 (verlijmen) / € 42,95 /m2 (click). Bron: Moduleo.nl

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+