Houten Vloeren Trends | Houten Tegels!

Houten tegels

Houten Vloeren trends

Houten Vloeren Trends: Houten Tegels van Uipkes – MEER Vloeren… (Foto Uipkes Houten Tegels  op DroomHome.nl)
Uipkes Houten Vloeren komt met een primeur. Dit keer geen visgraat vloer of Hongaarse punt, maar een zogenaamde tegel vloer.

De houten planken worden op tegelformaat gezaagd en in een patroon gelegd. Maten kunnen variëren, maar het resultaat is verrassend: een speelse, maar toch moderne warme vloer.

De houten tegels worden gemaakt van duurzaam eiken hout. Eiken hout laat zich natuurlijk kleuren en de tegels zijn dan ook verkrijgbaar in 36 kleuren. De tegels kunnen in diverse maten worden vervaardigd. Er kan zelfs worden gekozen voor een XL- uitvoering of een vloer die tot stand komt door allerlei verschillende formaten houten tegels. Resultaat is een zeer authentieke vloer met een individueel karakter.

De houten tegelvloer van Uikpes kan ook in combinatie met vloerverwarming worden gelegd. Meer informatie: Uipkesvloeren.nl

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+