Parade Tapijt Chanelle | Haal de Natuur Binnen!

Parade Tapijt Chanelle - Haal de Natuur Binnen!

Tapijt Vloeren Trends

Vloeren – Tapijt Trends: Haal de Natuur in Huis met Parade Tapijt Chanelle – MEER Vloeren… (Foto Parade Tapijt Collectie  op DroomHome.nl)

De natuur is een van de grootste inspiratiebronnen voor ontwerpers. Dit zien we terug op de internationale vakbeurzen en in de actuele interieurtrends. De nieuwe Chanelle tapijtcollectie van Parade past goed bij het op de natuur geïnspireerde wonen. Met de luxe dikke pool en twaalf eigentijdse kleuren creëer je een comfortabele vloer ongeacht je persoonlijke woonstijl. Kies voor kamerbreed of maak een kleed op maat voor een gezellige en trendy look in huis.

Op de natuur geïnspireerd wonen

Het nieuwe landelijke interieur is licht en ruimtelijk met ambachtelijk gemaakte meubelen en handgemaakte accessoires. Doorleefd en hergebruikt hout en andere natuurlijke materialen zoals linnen, vlas, wol en vilt worden gecombineerd met een fris witte basis.

De nieuwe Chanelle collectie van Parade past goed bij het op de natuur geïnspireerde wonen. Laat je inspireren door het tijdloze kleurenpalet met tinten die doen denken aan zand, mos en steen.

Je kunt je er iets bij voorstellen: op een zonnige dag languit in het gras naar de wolken staren. Dat ontspannen gevoel kun je naar binnen halen met Chanelle tapijt. De mix van fijne en dikke garens nodigt uit om er languit op te liggen. Als groot kleed brengt het extra sfeer en gezelligheid in de woonkamer en je zult zien dat kinderen meteen op de grond gaan spelen. En met kamerbreed tapijt in de slaapkamer is het relaxed opstaan. Op zo’n zachte vloer is het fijn om met blote voeten uit bed te stappen.

Vloeren – Tapijt Trends: Haal de Natuur in Huis met Parade Tapijt Chanelle  (Foto Parade Tapijt Chanelle Kleed  op DroomHome.nl)

De Chanelle stijl is jouw stijl

Het is een belangrijke trend: het hedendaagse interieur vertelt steeds meer een verhaal over de bewoners. Wie ze zijn en waar ze van houden. Dit resulteert in een mix van stijlen in 1 interieur; van industrieel tot modern en van landelijk tot romantisch. Door het eigentijdse kleurenpalet met tinten als linnen, denim, burgundy en taupe voelt de Chanelle collectie zich in iedere sfeer thuis. Door de behoefte aan een ultiem gevoel van ‘zacht en warm’ in de slaapkamer is de revival van kamerbreed tapijt een feit; met de Chanelle collectie is het heerlijk wonen. Foto’s: Parade Chanelle past in elke woonstijl. Of dit nu industrieel, romantisch of modern is.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+