PVC Laminaat Vloeren | Kunststof Vloeren 2014 Trends

PVC Laminaat Vloeren Trends

Kunststof Vloeren Trends

PVC Vloeren Trends 2014! Wat zijn de PVC Laminaat Vloeren Trends van 2014? Van Country Style Kunststof Vloeren tot Warm Oak PVC Laminaat Vloeren – MEER PVC Vloeren... (Foto Handyfloor PVC Laminaat Vloeren  op DroomHome.nl)
Handyfloor presenteert de nieuwste kunststof vloeren trends 2014. Twintig sfeervolle nieuwe pvc vloeren met laminaat houtmotief voor alle kamers in huis.

Ook voor in de badkamer en keuken en voor kantoor en andere professionele ruimtes. Van zelfklevende pvc vloeren tot kunststof vloeren met een klik-systeem zoals bij click laminaat.

Of zelfklevende PVC vloeren, waar de zelfklevende stroken makkelijk op de gewenste lengte geknipt kunnen worden.

PVC Vloeren Trends 2014! Wat zijn de PVC Laminaat Vloeren Trends van 2014? Van Country Style Kunststof Vloeren tot Wengé PVC Laminaat Vloeren – MEER Vloeren... (Foto Handyfloor Wengé PVC Laminaat Vloeren  op DroomHome.nl)

Thuis bij de nieuwste pvc vloeren trends van 2014 hoort de Handyfloor New Country 3D kunststof vloer voor een landelijk wonen interieur met een voelbare houtstructuur en XL extra brede planken/vloerstroken. Het is een zelfklevende pvc laminaat vloer voor alle ruimtes in huis.

De nieuwe Amber Oak pvc vloer is een warme vloer en zoals al deze kunststofvloeren geschikt voor vloerverwarming. Deze zelfklevende pvc vloer is vochtbestendig en uitstekend geschikt voor in de badkamer. Ook de Handyfloor Amazone zelfklevende pvc. Ook een vloer trend 2014 is de verweerde vergrijsde vloer, zoals de New Washed zelfklevende PVC vloer. Deze vergrijsde kunststof vloer past perfect bij uw brocante en landelijk wonen woonaccessoires.

PVC Vloeren Trends 2014! Wat zijn de PVC Laminaat Vloeren Trends van 2014? Van Country Style Kunststof Vloeren tot Capri PVC Laminaat Vloeren. Zelfklevend PVC Laminaat en Klik Laminaat – MEER Vloeren... (Foto Handyfloor Capri PVC Klik Laminaat Vloeren  op DroomHome.nl)

Handyfloor heeft 3 soorten laminaat kunststof vloeren:

PVC vloer Home Plus Stick

De Home Plus Stick vloeren zijn zelfklevende PVC vloeren: Kunststof vloeren voor alle ruimtes in huis, ook voor de badkamer en keuken. Deze pvc laminaat vloeren hebben zelfklevende stroken, die makkelijk met de schaar te knippen zijn. Bij deze pvc vloeren komt er geen lijm of spijkers aan te pas. Helemaal doe het zelf kunststof vloeren zonder dat er speciaal gereedschap nodig is.

PVC vloer Home Plus Fix

De Home Plus Fix vloer is een pvc click laminaat vloer voor alle ruimtes in huis inclusief de keuken en badkamer en kantoor. Deze kunststofvloer klik je net als laminaat in elkaar. De pvc vloerstroken zijn eenvoudig te snijden en er is geen speciaal gereedschap bij nodig.

PVC Vloeren Trends 2014! Wat zijn de PVC Laminaat Vloeren Trends van 2014? Van Country Style Kunststof Vloeren tot Wood PVC Laminaat Vloeren. Zelfklevend PVC Laminaat en Klik Laminaat – MEER Vloeren... (Foto Handyfloor Wood Washed Zelfklevend PVC Laminaat Vloeren  op DroomHome.nl)

Pvc vloer Pro Fix

De Pro Fix vloeren zijn geschikt voor professioneel gebruik in winkels, horeca en kantoren. Deze pvc laminaat vloerdelen kun je in elkaar klikken en zijn makkelijk te snijden. Helemaal doe het zelf kunststof vloeren zonder dat er speciaal gereedschap bij nodig is. En niet onbelangrijk … alle vloeren zijn eenvoudig en snel schoon te maken.

PVC Vloeren Trends 2014! Wat zijn de PVC Laminaat Vloeren Trends van 2014? Van Country Style Kunststof Vloeren tot New Washed PVC Laminaat Vloeren. Zelfklevend PVC Laminaat en Klik Laminaat – MEER Vloeren... (Foto Handyfloor New Washed Zelfklevend PVC Laminaat Vloeren  op DroomHome.nl)

Gratis Vloer Stalen Aanvragen

Met het nieuwe pvc laminaat beleef je het gevoel van hout! Zelf voelen en ervaren? U kunt gratis en vrijblijvend 6 vloeren stalen aanvragen.

De vloeren zijn zelfklevende kunststof (PVC) vloeren. Een mooie combinatie van het gevoel van hout en de voordelen van kunststof. Geschikt voor elk interieur van klassiek tot modern, van landelijk tot trendy door veelzijdigheid aan kleuren. De vloer kan gelegd worden in woon- en slaapkamer, maar ook in keuken of badkamer.

Vraag HIER gratis vloer stalen aan. Meer informatie : Handyfloor

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+