Vloeren | Houten Vinylvloer in de Badkamer

‘Houten’ Vinylvloer in de Badkamer

Vloeren trend

'Houten' Vinylvloeren in de Badkamer - Vinyl Vloer met Hout Motief & Structuur Geschikt voor in de Badkamer - MEER Vloeren... (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)
Met de vinylvloeren van Moduleo is het mogelijk om een vloer met houtlook in de badkamer te plaatsen.

Door de voelbare nerven en groeven zijn de dessins van Moduleo bijna niet van echt hout te onderscheiden. Deze luxe vinylvloeren met houtlook geven de badkamer extra cachet.

'Houten' Vinylvloeren in de Badkamer - Vinyl Vloer met Hout Motief & Structuur Geschikt voor in de Badkamer - MEER Badkamers... (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Praktische vloeren voordelen

De vloer is waterbestendig en daardoor ideaal voor in de badkamer en keuken. Door de beschermingslaag is de vloer zeer onderhoudsvriendelijk, bestand tegen vlekken en makkelijk schoon te maken. De vloeren zijn bovendien hygiënisch, geluiddempend en makkelijk te leggen.

Er is ruime keuze uit verschillende kleuren en afwerkingen en zijn allen geschikt voor toepassing in badkamer en keuken.

Bron: Moduleo.com

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+