Vloeren Trends | Sfeer in de Slaapkamer!

Breng Sfeer in de Slaapkamer!

Drie Slaapkamer Vloeren & Tapijt Trends

Vloeren & Tapijt Trends – Breng Sfeer in de Slaapkamer! – Drie Vloeren & Tapijt Trends voor in de Slaapkamer – MEER Slaapkamer … (Foto Desso & Parade Tapijt  op DroomHome.nl)
Met tapijt zorg je voor een warm én stijlvol slaapvertrek, van stoer tot chic. Met de winter voor de boeg besteden we extra aandacht aan de sfeer in de slaapkamer.

De dagen worden korter, de nachten kouder en de slaapkamer belangrijker. Want dit is meer dan alleen een ‘slaapruimte’, het is ook een vertrek om in te ontspannen. Comfortabel slapen en een gevoel van geborgenheid is wat we willen én nodig hebben! Tapijt maakt je dromen waar, want het is zacht voor je voeten en zorgt voor warmte en kleur in het slaapvertrek.

Transformeer je slaapkamer tot sfeerkamer Comfort, sfeer en luxe zijn steekwoorden die in de koudste maanden van het jaar extra van toepassing zijn op ons interieur, vooral in de slaapkamer! We hullen onszelf in een warme cocon, met winterdekbed en wollen sprei voor een weelderig winterbed. In een sfeervol slaapvertrek mag tapijt niet ontbreken. Het houdt de slaapkamer niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk warm en zacht. Van een modische en zachte vloer tot een luxe of juist stoere basis, tapijt brengt elke gewenste sfeer in je slaapkamer.

Vloeren & Tapijt Trends – Breng Sfeer in de Slaapkamer! – Drie Vloeren & Tapijt Trends voor in de Slaapkamer – Tapijt Desso Inova Sense in Pastel Kleuren - MEER Vloeren … (Foto Desso Tapijt  op DroomHome.nl)

Modern kleurrijk met zacht pastel

DESSO Inova Sense is zacht in kleur én textuur. In prachtig pastel geeft het de lieflijke sfeer waar we (vooral in de winter) zo’n behoefte aan hebben in de slaapkamer. Door de gesneden pool is het tapijt bovendien extra aangenaam aan je blote voeten. Inova Sense is er in vijftien pastel- en accentkleuren.

Mint, turquoise en bloesemwit worden afgewisseld met pittige kleuren als geel, warm oranje en koraalrood. Mooi in combinatie met blank hout en grafische patronen, voor een frisse en modische master bedroom!

Vloeren & Tapijt Trends – Breng Sfeer in de Slaapkamer! – Drie Vloeren & Tapijt Trends voor in de Slaapkamer – Tapijt Parade Studio, Stoer Tapijt met Ribbel Structuur - MEER Vloeren … (Foto Parade Tapijt  op DroomHome.nl)

Natuurlijk stoer met ribbelstructuur

Met een natuurlijke uitstraling en grove ribbelstructuur is Parade Studio het perfecte tapijt voor een stoere sfeer in de slaapkamer. Het kleurenpalet bestaat uit een mix van natureltinten in combinatie met kleuren als pistache, curry of kers. Met een kamerbreed tapijt in indigo geeft Studio de slaapkamer een robuuste twist. Versterk dit effect en combineer je interieur met een grove grijze sprei en kussens in stoer denim en je hebt de sfeer meteen te pakken!

Vloeren & Tapijt Trends – Breng Sfeer in de Slaapkamer! – Drie Vloeren & Tapijt Trends voor in de Slaapkamer – Tapijt Parade Palesse, Luxe Zacht Tapijt met Edelsteen en Metallic Look Kleuren - MEER Vloeren … (Foto Parade Tapijt  op DroomHome.nl)

Stijlvolle luxe met een ultra zachte touch

Parade Palesse is comfortabel, luxe en ultra zacht. Edelsteenkleuren en metallic looks zoals titaan en zilver geven de luxe uitstraling die goed past binnen een urban chic slaapvertrek. Retro meubelen en hippe metalen accessoires – zoals een koperen lamp of messing kandelaar – combineren prachtig met trendy paarstinten, zoals die van het tapijt. Voeg daar materialen als marmer en (noten)hout aan toe voor de finishing touch!

Tapijt zorgt voor een warm én stijlvol slaapvertrek waar je de hele dag over blijft dromen!

Bron: Desso

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+