Christmasworld Kerstdecoratie Trends 2015

Christmasworld Kerstdecoratie Trends 2015

Vroeg in het jaar presenteert Christmasworld de nieuwste internationale kerstdecoratie trends van 2015. Dit jaar staan 4 heel verschillende kersttrends in de schijnwerper.
Kerst Trends 2015:  Internationale Kersttrend van Christmas World 2015: Tender Poem in Wit, Pastel en Goud Kleur voor Kerstversiering, Kerstdecoratie in de Kerstboom! MEER Kerst … (Foto Christmas World 2015  op DroomHome.nl)

Kersttrend Tender Poem

Kersttrend Tender Poem is een poetisch en zachte kerstdecoratie trend. Denk aan nostalgisch en bedachtzaam. Deze eigentijdse en vrouwelijke stijl heeft een poëtische uitstraling met als ïnspiratiebron het impressionisme. Lichte kleuren in de kerstversiering als wit, pastel en goud.

Kerst Trends 2015:  Internationale Kersttrend van Christmas World 2015: Mystic Ode in Zwart, Goud en Rood Kleur voor Kerstversiering, Kerstdecoratie in de Kerstboom! MEER Kerst … (Foto Christmas World 2015  op DroomHome.nl)

Kersttrend Mystic Ode

Kersttrend Mystic Ode is een gepassioneerde en dramatische kersttrend. Deze trend neemt als uitgangspunt het literaire tijdperk van de romantici.

Het laat een combinatie zien van een sprookje en fantasie gemengd met poëzie. Magische en decoratieve stijl vind je terug in de kleuren: zwart, rood en goud.

Kerst Trends 2015:  Internationale Kersttrend van Christmas World 2015: Weird Diary in Oranje, Paars, Zwart en Pastel Kleur voor Kerstversiering, Kerstdecoratie in de Kerstboom! MEER Kerst … (Foto Christmas World 2015  op DroomHome.nl)

Kersttrend Weird Diary

Kersttrend Weird Diary staat voor onafhankelijkheid en moedig zijn. Deze kerstdecoratie collectie verrast met humor en individualiteit met inspiratie uit verschillende stromingen in de hedendaagse kunst. Weird Diary heeft de opvallende kerstkleuren: oranje, paars, zwart, en pastel.

Kerst Trends 2015:  Internationale Kersttrend van Christmas World 2015: Inventive Hymn in Donkerblauw, Koper, Goud en Zwart Kleur voor Kerstversiering, Kerstdecoratie in de Kerstboom! MEER Kerst … (Foto Christmas World 2015  op DroomHome.nl)

Kersttrend Inventive Hymn

Kerstrend Inventive Hymn straalt high-end en vakmanschap uit. De jonge avant-garde van de design scene focust op traditionele materialen en vakmanschap uit verschillende culturen. Er ontstaat een verfijnde mix van het traditionele en het moderne met als kerstkleuren: donkerblauw, koper, goud en zwart.

Google+