Dille & Kamille Kerst Collectie 2016

Dille & Kamille Kerst Collectie 2016

Dille & Kamille Kerst Collectie 2016 : Beukenhouten Kerstboom voor Houten en Vilten Kerstornamenten en Pom Poms – MEER Kerst Inspiratie… (Foto Dille & Kamille  op DroomHome.nl) 

Geniet van de typische Dille & Kamille kerst collectie 2016!

Deze bijzondere woonwinkel presenteert een prachtig assortiment met kerstdecoratie, kerstaccessoires voor de feesttafel, maak een feestje van het kerst koken en bakken en niet te vergeten de lekkere hapjes en lekkers voor kerst. Dille & Kamille heeft ook een mooie collectie kerstkaarten en verpakkingsmaterialen voor de kerstcadeaus.

De kerstdecoratie voor in de Europees beukenhouten kerstboom zijn in de traditionele kerstkleuren rood en wit met kerstballen van papier-mache en winter kerstfiguurtjes in hout en vilt. De vilten kerstornamenten worden gemaakt in Nepal en steunt daarmee financieel de Stichting Helping Hands & Smiling faces.

Dille & Kamille Kerst Collectie 2016 : Houten en Vilten Kerstornamenten, Christmas Crackers en Pom- Poms als Kerstballen. (Foto Dille & Kamille  op DroomHome.nl)

De pastel kleuren grijs, oranje/rood en zeewiergroen met okergeel zijn de Dille & Kamille kerstkleuren voor de kerstversiering in huis, maar ook voor de gedekte kersttafel. Oudgroene en rood met witte christmas crackers van Dille & Kamille zijn een sfeervolle aanvulling voor naast het bord aan het kerstdiner.

Dille & Kamille Kerst Collectie 2016 : Nostalgische Kerstballen van Papier-Mache met Moderne Dessins van Schaatsers en Kerstmannen. (Foto Dille & Kamille  op DroomHome.nl)

Bij een mooie gedekte tafel met oranje/rode tafellakens en okergele servetten passen de ambachtelijke kerstornamenten met hors d'oevre schaaltjes en vrolijke kerstprikkertjes voor heerlijke hapjes.

Dille & Kamille Kerst Collectie 2016 : 3D Kerstkaarten, Nostalgische Huis Kaarsen en Lekkers voor Kerst van Speciale Olie en Azijn. (Foto Dille & Kamille  op DroomHome.nl)

Verlichte kerststerren in huis, brandende figuur kaaren, schattige houten kersthangers, maar ook de kerstcadeaus krijgen een extra feestelijke verpakking met de mooie kerstverpakking materialen van Dille & Kamille. Vergeet de leuke cadeaulabels niet!

Google+