House Doctor Kerst Accessoires 2015

House Doctor Kerst Accessoires 2015

Kerst Trends 2015: Woonmerk House Doctor Kerst Accessoires Collectie 2015 met House Doctor Kerstdecoratie, Kandelaars, Waxinelichthouders en Kerststerren voor in de kerstboom – MEER Alles over Kerst… (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Sfeervolle kerst 2015 vieren met het Scandinavische design merk House Doctor, perfect in een modern en landelijk interieur!

House Doctor presenteert dit jaar prachtige kerstaccessoires en kerstdecoratie voor in huis en in de kerstboom. De kerstkleuren zijn dit jaar wit, goud, zwart, grijs in combinatie met natuurlijke materialen.

Kersthangers voor in de kerstboom of elders in huis zijn gemaakt van dennenappels of natuur decoratie materiaal. Of juist strakke House Doctor kerstballen en kerststerren in verschillende tinten wit, grijs en blauw.

Kerst Trends 2015: Woonmerk House Doctor Kerst Accessoires Collectie 2015 met House Doctor Kerstdecoratie, Kandelaars, Waxinelichthouders, Kerststerren en Accessoires voor de Gedekte Kersttafel. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Aardewerk vazen en servies combineren met strakke kerstdecoratie en kandelaars geven het huis een moderne kerstsfeer mee. Papieren kerststerren in verschillende formaten hangen boven de rijkgedekte kersttafel. Kleine kersttakjes en groen van echte kerstbomen in glazen en vazen geven de natuur terug met kerst. Combineer natuurlijke materialen als witgeverfde dennenappels met hout zoals de tafel waar je het kerstdiner op serveert.Kerst Trends 2015: Woonmerk House Doctor Kerst Accessoires Collectie 2015 met House Doctor Kerstdecoratie, Waxinelichthouders, Kaarsen, Kandelaars en Accessoires voor de Gedekte Kersttafel. (Foto House Doctor  op DroomHome.nl)

Alleen echte kerstbomen komen er in een House Doctor fan huis! House Doctor kerstkleed Graphic Star is 100cm in doorsnede en 2 verschillende zwart/wit dessins verkrijgbaar. De kerstversiering in de hangende takken boven de gedekte kersttafel vormen samen een sterrenhemel. Als dat niet romantisch is...

Google+