Intratuin Kersttrends 2018

Intratuin Kersttrends 2018 - Ontdek Jouw Kerststijl!

Intratuin kersttrend 2018: Frost Delight – Scandinavische Hygge kerst – MEER Kerstdecoratie inspiratie… (Foto Intratuin, Louis Lemaire  op DroomHome.nl)

Almost that time of the year again. Nog maar 56 nachtjes slapen en dan is het Kerst. Voor iedereen die nu al niet meer kan wachten om alles – huis, kids, kat, hond, you name it! – in kerstsferen te brengen, heeft Intratuin dé kerst must-haves en kersttrends voor 2018 op een rijtje gezet. Van stoer tot uitbundig of chic: er is voor ieder wat wils. En kun je niet kiezen, doe dan snel de online kerststijl-test en ontdek wat jouw stijl is!

Maak van ieder kerstinterieur een feestje met deze vijf stijlen

Intratuin kersttrend 2018: Frost Delight – Scandinavische Hygge kerstdecoratie in de kerstboom (Foto Intratuin, Louis Lemaire  op DroomHome.nl)

Kersttrend Frost Delight - À la Scandinavisch hygge
Met frost delight waan je je in een heuse winterwonderdroom en vergeet je die winterdip. Deze stijl is waarschijnlijk de favoriet van mensen die hun pinterestbord vol hebben gepind met een Scandinavische interieurstijl. Denk aan houttonen, poedersneeuw en zachte, witte kleurtinten afgewisseld met goud en taupe. Sereen is het sleutelwoord!

Kersttrends 2018

Intratuin kersttrend 2018: Happy Retro met vintage kerstballen en sixties kerstdecoratie (Foto Intratuin, Louis Lemaire  op DroomHome.nl)

Kersttrend Rock ‘m met retro
De enige regel bij de happy retro-stijl: er zijn geen regels. Combineer er op los en stijl je kerstboom en interieur met lef en humor. Dus mix die vintage kerstbal met een moderne piek en versier je 60ies designlamp met gouden kerstslingers. Kleuren die perfect bij happy retro passen zijn okergeel en oud roze, ze gaan goed samen met brons en warme houttonen.

Intratuin kersttrend 2018: Floral Deluxe – weelderige kerstballen en luxueuze gedekte kersttafels (Foto Intratuin, Louis Lemaire  op DroomHome.nl)

Kersttrend Floral Deluxe
Dat overdaad zeker niet altijd schaadt bewijst de stijl floral deluxe – perfect voor de kerstqueens onder ons. Weelderige ballen in de kleuren dieppaars en aubergine, glitters, veren, papieren ornamenten en héél véél lichtjes. Naast de boom mag een rijk gedekte tafel met luxueuze uitstraling absoluut niet ontbreken. Champagne, anyone? 

Intratuin kersttrend 2018: Go Green met planten als kerstdecoratie (Foto Intratuin, Louis Lemaire  op DroomHome.nl)

Intratuin kersttrend 2018: Go Green met pinusboompjes en takken (Foto Intratuin, Louis Lemaire  op DroomHome.nl)

Kersttrend Go Green or Go Home!
Groen, groener, groenst. Naast de vijf stijlen is er één overkoepelend thema voor de aankomende feestdagen. De urban jungle-trend maar dan in kerstsferen! Dit uit zich in bijzondere kerstboomvervanger zoals de Araucaria heterophylla (ook wel bekend als de kamerden), een pinusboompje, pinustakken of de eucalyptus  en in natuurlijke (groene) kerstdecoratie zoals kokodama. Daar kun je heel gemakkelijk zelf mee aan de slag.

 Intratuin kersttrend 2018: Denim Blues met blauwe kerstdecoratie in de kerstboom (Foto Intratuin, Louis Lemaire  op DroomHome.nl)

Kersttrend Denim Blues
Hou je van industrial chique, dan zit je goed met de denim blues-stijl. Denimblauw als basis kleur, aangevuld met cognacbruin, betongrijs en roestkleur. Een schapenvachtje over de bank en de look is compleet. Het enige wat nu nog ontbreekt is een knetterend haardvuur.

Intratuin kersttrend 2018: Coming Home met traditionele kerstkleuren en kerstdecoratie in de kerstboom (Foto Intratuin, Louis Lemaire  op DroomHome.nl)

Kersttrend Coming Home
Voor de liefhebbers van een traditionele kerst is er coming home. Denk gezelligheid kent geen tijd, kaarsjes, de openhaard aan, warme sokken en chocolademelk met slagroom: het klassieke kerstgevoel. De kleuren rood, groen, wit, zilver en goud zwaaien de scepter binnen deze stijl.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+