Kerst | A Stylish Christmas met Villeroy & Boch

A Stylish Christmas met Villeroy & Boch

A Stylish Christmas met Villeroy & Boch! – Villeroy & Boch NewWave Servies voor de Gedekte Kersttafel & Kerstdecoratie. MEER Kerst…  (Foto Villeroy & Boch  op DroomHome.nl)

Pak deze kerst extra uit op het gebied van tafeldekken met de bijzondere serviezen van Villeroy & Boch. Van sneeuwwit met een zilveren randje tot traditioneel rood met groen: voor iedere smaak en interieurstijl is er een bijpassend servies.

A Stylish Christmas met Villeroy & Boch! – Villeroy & Boch Servies, Bestek & Glazen, Tafellinnen en Kerstcadeaus voor de Gedekte Kersttafel & Kerstdecoratie.  (Foto Villeroy & Boch  op DroomHome.nl)

Kerstcadeaus
Verras de gasten tijdens het kerstdiner met een kerstcadeau als schaal of vaas uit de giftcollectie, verpakt in een chique Villeroy & Boch cadeauverpakking.

A Stylish Christmas met Villeroy & Boch! – Porseleinen Villeroy & Boch Kerstornamenten en Kersthangers voor in de Kerstboom en aan de Kersttak. MEER Kerstdecoratie...  (Foto Villeroy & Boch  op DroomHome.nl)

Porseleinen Kerstornamenten
Stijlvolle kerstornamenten en kersthangers van porselein voor in de kerstboom en aan de kersttak passen perfect in een modern landelijke maar ook chique traditionele kerststijl.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+