Kersttrends 2015 - Kerstboom Inspiratie bij IKEA

Kerstboom Inspiratie bij IKEA 2015

Ikea Kerst 2015 Inspiratie In & Om de Kerstboom - Ikea Kerstdecoratie in Traditionele Kerstkleuren Rood en Wit voor in de Kerstboom & Roodkoper, Roze, Zilver en Witte kerstballen voor de Kersttak - MEER Kerst... (Foto Ikea Christmas 2015  op DroomHome.nl)

Als de dagen korter worden, begint het meteen te kriebelen bij IKEA: nog even en dan is het kerst! 

De periode van knusse winteravonden, lekker dineren en gezellig bij elkaar zijn. Met lichtjes, sterren en kerstballen uit de nieuwe VINTER 2015 collectie breng je je huis helemaal in die fijne kerstsfeer. Laat je inspireren door de nieuwe ideeën voor in, onder en rond de kerstboom. Alle kerstproducten en winterse decoraties zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij IKEA.

Aandacht maakt Kerst Mooier
Laat alle stress voor de kerstdagen van je afglijden en besteed wat extra aandacht aan de dingen die kerst zo mooi maken. Zoals het versieren van je huis met deze feestelijke kerststerren. Verwelkom de winter met de stralende STRÅLA hanglamp of andere stervormige decoraties uit de VINTER 2015 collectie.

Ikea Kerst 2015 Inspiratie In & Om de Kerstboom - Ikea Kerstdecoratie & Kerstverlichting - Stervormige Strala Lamp in Roodkoper Kleur - MEER Ikea Kerst... (Foto Ikea Christmas 2015  op DroomHome.nl)

Mix en Match
Een blauwe zitting met een chromen onderstel? Of toch liever een witte zitting met massief berken onderstel? IKEA lanceert stijlvolle zittingen en onderstellen die los van elkaar worden verkocht en naar hartenlust te combineren zijn tot jouw perfecte stoel. In totaal zijn er met de drie zittingen en drie onderstellen negen verschillende combinaties mogelijk.

Creatief met Kerstballen
Kerstballen zijn er in alle kleuren, soorten en maten. Je kan er de meest prachtige figuren mee maken. Wat dacht je van dit hart in de slaapkamer? Of een slinger van kerstballen in de hal? Natuurlijk mag je ze ook gewoon in de kerstboom hangen. Het is jouw feestje!

Bubbels in IJskoude Glazen
Proosten op een gezellige avond doe je geheel in stijl met de handgemaakte champagneglazen uit de VINTER 2015 collectie. De glazen zijn versierd met sneeuwvlokken, net zoals de waterglazen uit deze collectie. De andere winterse glazen zijn gedecoreerd met ijskristallen.

Ikea Kerst 2015 Inspiratie In & Om de Kerstboom - Roestbruine Ikea Kerstdecoratie & Glazen als Ikea Champagneglazen met Sneeuwvlokdecoratie. (Foto Ikea Christmas 2015  op DroomHome.nl)

Warm Welkom
Zorg ervoor dat de visite zich extra welkom voelt deze kerst met een rendieren deurmat en een winterse krans aan je deur. Met engelendecoraties is je woonkamer zo in de kerstsfeer. En na een lange avond vol gezelligheid kom je helemaal tot rust in je eigen kerstboomhut.

Voor Onder de Kerstboom
Het leukste moment van kerst is wanneer de cadeaus uitgepakt mogen worden. Dus zorg je ervoor dat de kerstcadeaus er prachtig uitzien met het pakpapier uit de VINTER 2015 collectie. Hoe eerder alles ingepakt is, hoe langer je ervan kan genieten onder de kerstboom.

Uw Takken Wonderschoon
De kerstboom versieren is iets dat je met veel liefde en aandacht doet. Ga je voor de traditionele lampjes en kerstballen? Of kies je dit jaar voor variatie zoals stoffen sneeuwpoppen, zachte hartjes, glimmende dennenappels en houten kerstballen?

Alles voor het Kerstdiner
Voor sommigen is de tafel dekken voor het kerstdiner bijna tot kunst verheven, terwijl anderen best een beetje hulp kunnen gebruiken. Met de nostalgische tafelkleden en bijpassend servies uit de VINTER 2015 collectie is de tafel meteen klaar voor een sfeervol kerstdiner. Dat wordt genieten! Bron: Ikea.com

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+