Kersttrends 2018: Goud en Hout - Echte Kerstboom

Kersttrends 2018: Goud en Hout - Echte Kerstboom

Kerst 2018 – Gedekte tafel in goud, zwart en kobalt kleur – servies, placemats, kaarsen en kerstdecoratie (Foto Bol.com  op DroomHome.nl)

Wanneer Sinterklaas het land verlaat, staat kerst voor de deur. Dit is voor veel mensen dan ook hét moment om hun huis in kerstsfeer te brengen. Maar de echte kerstliefhebbers starten al in het najaar met hun voorbereidingen op Kerstmis. Dat merkt ook bol.com. Er wordt zelfs in oktober al druk gezocht op kersttrends in de winkel. Bol.com ziet dat de kleur goud helemaal terug is, net als natuurlijke materialen zoals hout. En dit jaar gaat men weer voor een échte kerstboom, die het centrum vormt van een kerstinterieur dat is gebaseerd op Scandinavische invloeden.

Kerst 2018 – Kerstdecoratie met gouden kerstballen, pieken en rendieren onder een stolp – plaids, kussens en led verlichting kerstbomen (Foto Bol.com  op DroomHome.nl)

Gouden kerst

Bij bol.com werken specialisten die jaarlijks op zoek gaan naar kersttrends om klanten te inspireren. Met een gouden kerst zit men dit jaar helemaal goed. Gouden kerststerren, sfeerlicht en een kersttafel gedekt met goud bestek. De plastic gouden kerstballen zijn tot nu toe het best verkochte artikel voor komende kerst. En bij goud blijft het niet, want meer dan ooit wordt het gecombineerd met andere tinten zoals oker, zilver en metallic. Dit creëert een klassieke, stijlvolle uitstraling.

Kerst 2018 – Kerstdecoratie met gouden kerstballen in de kerstboom – kerstornamenten, rendieren en kerstcadeaus in een open zwarte stalen kast (Foto Bol.com  op DroomHome.nl)

Kerst 2018 – Kerstdecoratie in natuurlijke materialen – plaids, kussens, bijzettafel, kerstverlichting en kaarsenhouders (Foto Bol.com  op DroomHome.nl)

Natuurlijke materialen

Fan van natuurlijke, warme kleuren? Een van de kersttrends dit jaar is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, touw, vachtjes, fake fur, wol, bamboe en accenten van dennentakken. Onder het mom van ‘less is more’ zien we kleine kerstbomen van hout, houten rendieren en placemats van bamboe.

Kerst 2018 – Kerstdecoratie in natuurlijke materialen en pastel kleuren – kerstballen, kerstmannen, kerstslingers (Foto Bol.com  op DroomHome.nl)

Kerst 2018 – Gedekte tafel in goud, zwart en natuurlijke kleuren – servies, placemats, kaarsen en kerstdecoratie (Foto Bol.com  op DroomHome.nl)

De steigerhouten kerstboom wordt in deze categorie het best verkocht. Wie het goed doet, kan zijn decoratie in deze stijl zelfs de hele winter laten staan.

Kerst 2018 – Kerstdecoratie met een verlicht kerstdorp (Foto Bol.com  op DroomHome.nl)

Echte kerstboom in alle maten

Bol.com merkt dat er steeds meer vraag is naar een échte kerstboom, naaldboom voor kerst. In samenwerking met een gespecialiseerde partner zorgt bol.com er als eerste grote online winkel voor dat er naast honderden varianten van kunstkerstbomen nu ook echte naaldbomen makkelijk online kunnen worden besteld en thuisbezorgd. Kerstbomen van Nordmann zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, van 70 tot 300 centimeter hoog, waardoor je maximale keuze hebt en de boom bestelt die bij jouw interieur past. Het slepen door de straten met een boom of een auto vol dennennaalden hoeft dit jaar dus niet meer.

Kerst 2018 – Boeken voor de kerst: kerstboeken, woonboeken en kookboeken (Foto Bol.com  op DroomHome.nl)

Kerstinspiratie

Met de juiste artikelen kan er in no-time een supergezellige kerstsfeer worden gecreëerd. Via de kerst webpagina inspireert bol.com haar klanten met de trends voor deze kerst. In samenwerking met winkeliers uit Nederland en België worden deze trends gecombineerd met een breed assortiment aan woonaccessoires zoals kussens, kaarsen, kandelaren, kransen en zelfs rendieren. Ook kerstverlichting voor binnen en lichtsnoeren voor buiten zijn verkrijgbaar. Daarnaast wordt de kersttafel een waar feestmaal dankzij de mooiste tafeldecoraties, van feestelijk servies en kirstallen glazen tot mooie besteksets.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+