Life & Garden Kerst Trends 2016

Life & Garden Kerst Trends 2016

Kerst 2016: Tuincentrum Life & Garden Kerst Trends 2016: Rustic Woods Kerstdecoratie in de Kerstboom en Kerstverlichting – MEER Kerst… (Foto door DroomHome.nl)

Woon & tuincentrum Life & Garden is helemaal klaar voor de kerst. Ook dit jaar weer presenteert Life & Garden haar kersttrends! De kerst trends 2016 van de sfeervolle kerstshow zijn: Rustic Woods, Elegant Dream en Ice Nature.

Kersttrend Rustic Woods
Rustic Woods is het landelijk wonen kerstthema met veel natuurlijke materialen. De warme kleuren gecombineerd met hout maken het heel gezellig in huis. veren en ddierenprintjes accessoires geven het geheel een exotisch tintje.

Kersttrend Elegant Dream
Elegant Dream is het romantisch thema deze kerst van Life & Garden. Waan je in luxe met mond geblazen glaswerk en mooie kerstdecoratie en ornamenten vol glans en glitter. Combineer de roze pastel kleuren met zwarte accenten voor een chique kerstsfeer.

Kerst 2016: Tuincentrum Life & Garden Kerst Trends 2016: Ice Nature – Wit Blauwe Kerstdecoratie in de Kerstboom en Kerstverlichting. (Foto door DroomHome.nl)

Kersttrend Ice Nature
Ice Nature combineert blauw-witte kerstdecoratie items met zachte en natuurlijke materialen. Versier de besneeuwde kerstboom met zilveren, blauwe en witte ballen voor een echt wintergevoel en kruip weg onder een heerlijk warme en wollige plaid.

Kerst 2016: Tuincentrum Life & Garden Kerst Trends 2016 Natuurlijke Materialen Kerstdecoratie in de Kerstboom en Kerstverlichting. (Foto door DroomHome.nl)

Kerst 2016: Tuincentrum Life & Garden Kerst Trends 2016 - Vazen, Kussens, Plaids en Kerstornamenten in de Kerstboom en Kerstverlichting. (Foto door DroomHome.nl)

Life & garden heeft de thema's in een huiselijke sfeer in de kerstshow verwerkt. Dat kan met een kerstboom, vazen en kussens als accessoires, zelfs meubels en kamerplanten. Het maakt het kerstplaatje compleet. 

Google+