Morres Wonen Kerst Collectie 2016

Morres Wonen Kerstcollectie 2016

Kerst 2016: Morres Wonen Bohemian Kersttrend van Kerstdecoratie, Kerst Tafel Dekken en Kerstverlichting. – MEER Kerst.. (Foto Morres Wonen Hulst  door DroomHome.nl)

Het is weer bijna kerst...! Ben je er klaar voor? In de prachtige Morres kerstshop in Hulst vind je een enorme keuze aan kerstdecoratie, gedekte tafelaccessoires, kaarsen en windlichten.

Wil je het echt big, bigger, biggest. Ga dan voor levensgrote Amerikaanse kerstfiguren van rendieren, de kerstman, kerstvader en moeder etc. Of gooi het dit jaar eens over de glamour-boeg, en hang je boom vol met zwart en gouden kerstornamenten en kerstversiering.

Ontdek de verschillende Morres kersttrends en kom alvast in de stemming met deze sfeervolle kerstdecoratie.

Landelijk Wonen
Waan je in een blokhut, lekker landelijk buiten. Na een koude dag buiten, is het heerlijk bijkomen bij een knappend haardvuur. De soep staat op het fornuis en je warmt je handen aan een kop met daarin warme dampende chocolademelk. De hut is cosy en warm. Denk aan herten, vossen en natuurlijke materialen. Warme kerstkleuren met ijzige wit servies mag niet ontbreken.

Kerst 2016: Morres Wonen Kersttrend landelijk Wonen van Kerstdecoratie, Kerst Tafel Dekken en Kerstverlichting. (Foto Morres Wonen Hulst  door DroomHome.nl)

Luxe Kerstaccessoires
Dit jaar brengen we met Morres de sfeer van luxe penthouses en celebarty parties naar binnen. Een rijk gedecoreerde kerst in zwart met gouden kleuren. Chique en geslaagd. De lofteigenaar stelt zijn appartement open voor een gastronomisch kerstdiner op niveau! 

Scandinavische Kerst
Scandinavië is met haar uitgestrekte sneeuwvlakten het gedroomde decor voor de kerstperiode. De rendieren ademen wolkjes stoom in het koude winterland. De schemering valt al vroeg en laat de traditionele huizen verdwijnen in stil mysterie. Binnen is het warm en wonderlijk mooi. De houten elementen, wart-wit decoraties en kopertinten gloeien in het zachte kaarslicht. 

Kerst 2016: Morres Wonen Kersttrend Luxe Kersttrend van Kerstdecoratie, Kerst Tafel Dekken en Kerstverlichting. (Foto Morres Wonen Hulst  door DroomHome.nl)

Santa’s Workshop
Het is druk in de werkplaats van Santa. De elfjes vliegen heen en weer om alle bestellingen voor 24 december uit te leveren. De dozen worden gevuld met traditionele Kerstmannen, guitige rendiertjes en nostalgische figuren. De kleuren zijn klassiek met véél rood, wit en groen.

Kerst 2016: Morres Wonen Kersttrend Traditionele Kersttrend in Rood en Wit Kleur van Kerstdecoratie, Kerst Tafel Dekken en Kerstverlichting. (Foto Morres Wonen Hulst  door DroomHome.nl)

Kerst 2016: Morres Wonen Kersttrend Luxe Kersttrend van Kerstdecoratie, Kerst Tafel Dekken en Kerstverlichting. (Foto Morres Wonen Hulst  door DroomHome.nl)

 

Lemax Huisjes
De sneeuw knispert onder je warme laarzen. Jouw spoor is het enige onregelmatige in de zachte donsdeken van ijskristallen. Je haast je naar huis. Waar je eigen winter wonderland op je wacht. Zachte, spierwitte decoratie, sneeuwvlokken, ijspegels, pinguïns en ijsberen. Mmmm je bent weer thuis. Morres presenteert een uitgebreide uitstalling van Lemax Huisjes en accessoires in oude bakfietsen. Hartverwarmend gezellig!

Kerst 2016: Morres Wonen Kersttrends Lemax Huisjes en Kersthuisjes - Lemax Village met Kerstaccessoires. (Foto Morres Wonen Hulst  door DroomHome.nl)

  • Meer Morres Kerstdecoratie Inspiratie & Shoppen.
Google+