Kersttrends - Riviera Maison Kerst Collectie 2015

Riviera Maison Kerst Collectie 2015

Kersttrends 2015 - Rivièra Maison Kerst Collectie 2015: ‘New Winter Collection’ – Riviera Maison Kerstdecoratie als Kussens, Kandelaars & Kaarsen, Waxinelichthouders, Kerstkransen – MEER Kerst… (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

It's Cambon Christmas Time! Riviera Maison presenteert haar kerstcollectie 2015 als kersttrend Cambon, de straat waar stijlicoon Coco Chanel floreerde.

In de nieuwste Riviera Maison kerstcollectie vind je het gebruik van luxe materialen en stijlvolle kleuren als creme en wit tinten met poederroze en goud terug in de kerstdecoratie.  

Geniet van de prachtige kersthangers, kerstballen en decoratie kerstbomen van glas en transparant, gevuld met glitters, sneeuw en sterretjes. Gezellige kerstquotes zie je terug komen op Riviera Maison kerstkussens, op kerstornamenten en waxinelichthouders.

Kersttrends 2015 - Rivièra Maison Kerst Collectie 2015: ‘New Winter Collection’ – Riviera Maison Kerstdecoratie als Kerstboomhangers & kerstornamenten voor in de Kerstboom en Kersttak. (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

Kerst koken en tafelen met Riviera Maison is een feestje! Verras met de speciale cappuccino markers, een bijzondere kerstmok en een koekje uit de winterse voorraadpotten van Riviera Maison. Zelfs aan kerstschorten en ovenwanten voor in de keuken is aan gedacht.

Kersttrends 2015 - Rivièra Maison Kerst Collectie 2015: ‘New Winter Collection’ – Riviera Maison Kerst Koken, Bakken & Tafelen met Kerstservies, Glazen, Placemats, Servetten, Cappuccino Markers, Kaarthouders en Voorraadpotten voor in de Keuken. (Foto Riviera Maison  op DroomHome.nl)

Prachtig wit Riviera Maison kerstservies met subtiele gouden decoratie en bijpassende glazen geeft het kerstdiner extra cachet. Het is helemaal af met het maagdelijke witte tafellinnen als tafelkleden, tafellopers en servetten met matching servetringen.

 

Google+