Japans Minimalisme in de Keuken met Dekton

Japans Minimalisme in de Keuken met Dekton

Keuken Trends: Japans Minimalisme in de Keuken met Dekton Werkblad – MEER Keukens… (Foto Dekton – Cosentino  op DroomHome.nl)

Ook in Japan weet men het architectonische materiaal Dekton® te waarderen. In een Japanse keukenstudio werden de onderstaande bijzondere keukens geplaatst.

In deze Dekton® keuken met werkblad in de kleur Keranium uit de Tech Collection is het werkblad mooi gecombineerd met een eettafel welke is voorzien van een houten tafelblad in de goud-bruine houtsoort ‘fumed ebony oak’. De combinatie van Dekton® met deze bijzondere houtsoort geeft het geheel een warme uitstraling. In deze zeer minimalistisch vormgegeven keuken is alle apparatuur smaakvol weggewerkt achter schuif- en kastdeuren waardoor de focus ligt op de vormgeving van de keuken zelf.

De eyecatcher van de onderstaande keuken is het dubbele kookeiland uitgevoerd met Dekton® werkbladen in de kleur Sirius uit de Solid Collection. Opvallend is de ultra strakke afwerking en het unieke ontwerp waardoor het werkblad lijkt te zweven op de keuken.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+