La Table Sfeerbeurs

La Table Sfeerbeurs 2017

Woonbeurs: La Table Sfeerbeurs in Grote Kerk Naarden – MEER Woonbeurzen… (Foto La Table Sfeerbeurs  op DroomHome.nl)
Van 9 t/m 12 november 2017 wordt La Table sfeerbeurs gehouden in de Grote Kerk Naarden.

La Table sfeerbeurs is al meer dan 20 jaar hèt lifestyle-event van Nederland dat niemand wil missen! Bezoekers komen van 9 t/m 12 november naar La Table om te zien, te beleven, te proeven en te genieten in de prachtige ambiance van de Grote Kerk Naarden. Tijdens deze 21ste beurseditie geniet het publiek van smaakvolle tafel- en interieurdecoraties met bijzondere thematafels, serviezen, interieur, kunst en exclusieve woonaccessoires. Er is uiteraard ook veel aandacht voor lifestyle, mode, sieraden, wijnen en culinaire specialiteiten. La Table sfeerbeurs staat garant voor de nieuwste trends, zonder de traditie uit het oog te verliezen.

DELICATESSENPLEIN
Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. U vindt er een ruim aanbod van o.a. pure olijfolie, hartige broden, zelfgemaakte chutney’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere theesoorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completeren het gevarieerde aanbod.

Woonbeurs: La Table Sfeerbeurs in Grote Kerk Naarden – Sfeervolle Gedekte Tafels met Mooie Serviezen voor o.a. Kerst (Foto La Table  op DroomHome.nl)

MOEDER – DOCHTERDAG
Om er helemaal een gezellig familie uitje van te maken kunnen op vrijdag 11 november moeder & dochter gezamenlijk La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk Naarden bezoeken voor de prijs van één. Tevens kunnen moeder & dochter op deze bijzondere dag genieten van een heerlijke high-tea bij het Vesting Hotel Naarden.

EEN DAGJE IN ‘T GOOI
Een bezoek aan La Table sfeerbeurs betekent een inspirerend dagje uit. Naast La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk heeft de Vestingstad Naarden zelf ook veel te bieden met o.a. Het Arsenaal (Jan des Bouvrie), wandelroutes op de stadswallen en een keur aan leuke winkeltjes. Daarnaast kan de bezoeker genieten van diverse lunch- & dinerarrangementen in het Vesting Hotel Naarden. Meer arrangementen op Latable/arrangementen.nl.

Woonbeurs: La Table Sfeerbeurs in Grote Kerk Naarden – Sfeervolle Streekproducten, Delicatessen en Landelijk Wonen, Country Style en Moderne Meubels en Woonaccessoires (Foto La Table  op DroomHome.nl)

WAT, WAAR EN WANNEER
Locatie: Grote Kerk, Marktstraat 13, Naarden-Vesting
Data: Donderdag 9 t/m Zondag 12 november 2017
Openingstijden: Donderdag van 10 – 18 uur. Vrijdag van 10 – 21.30 uur. Zaterdag en Zondag van 11 - 18 uur.
Entreeprijs: € 12,50 per persoon bij online voorverkoop en middels digitale kortingsbon of kortingskaart. € 15,-- aan de kassa. Kinderen tot 14 jaar gratis.
Parkeren: Gratis parkeergelegenheid & gratis shuttleservice verzorgd door BMW Ad Smelt
Internet: Latable.nl

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+