Trendy Dekbedovertrekken Online Bestellen van Alle Bekende Beddengoed Merken LEES MEER… (Foto Essenza Home, Beddengoed.com  op DroomHome.nl)
Nieuwste vtwonen Collectie Inspiratie - Geniet van de Mooie vtwonen Woonaccessoires & meubels LEES MEER.. (Foto vtwonen op DroomHome.nl)vtwonen collectie
vtwonen collectie voor woonaccessoires & vtwonen meubels.
Cadeaukaart Idee?! Verras met een Leuke Cadeaukaart, Cadeaubon & Giftcard van Bekende Winkels als Origineel Cadeau! Perfect Last Minute Cadeau LEES MEER…
Mooie Woonbladen & Tuinbladen Abonnementen Inspiratie LEES MEER..Top Woonbladen
Mooie tuinbladen & woonbladen! Top 10 bladen..lekker lezen!
Grootste Woonbeurzen & Tuinbeurzen Overzicht - Bezoek de Mooiste Woonbeurs, Handige Klussen, Bouwbeurs & Groene Vingers Tuinbeurs Inspiratie. Winnen Gratis beurs Kaarten! LEES MEER...Beurzen Agenda
Groot woonbeurzen & tuinbeurzen overzicht! Win gratis kaarten! 

DroomHome Woonshop - Online Hippe Woonaccessoires Bestellen als Mooi Design & Trendy Interieur Gadgets LEES MEER...Onze Woonshop
Woonaccessoires, hip interieur & design 24/7 online winkelen!
Gratis Keukenbrochure Aanvragen - Gratis Uw Keukenspeciaalzaak Keukenboek Aanvragen - 'Een Boek Vooraf' 80 Pagina's Keuken Informatie LEES MEER... (Foto Uw Keukenspeciaalzaak op DroomHome.nl)
Woonbrochures - Gratis Goossens Magazine 2015 JouwStijl Wonen & Slapen Aanvragen met 140 Pagina's Woonideeën - LEES MEER ... (Foto Goossens Magazine 2015 op DroomHome.nl)
Winacties
Win woonaccessoires, gadgets & gratis beurs kaarten!
Uitverkoop & Opruiming Tips - Uitverkoop Start Data, Sale & Factory Outlet Informatie LEES MEER...Uitverkoop Tips
Handige uitverkoop, interieur sale & hippe winkel opruiming tips!

DroomHome Nieuwsbrief

Mis niets! Vul uw emailadres in en ontvang onze nieuwsbrief vol met wooninspiratie!

 
Woonboeken
Top 5 Woonboeken & tuinboeken voor interieur & tuinieren!
Gratis Woonbrochures - Gratis Brochures & Woonboeken Online Bestellen voor Keuken, Badkamer, Slapen & Wonen LEES MEER...Gratis Brochures
Gratis woonbrochures & boeken bestellen. Volop wooninspiratie!

Slaapkamer Interieur Tips & Ontwerp Ideeën

 • Pinterest

SLAAPKAMER 2015 ONTWERP

Modern Wit Slaapkamer Design, by BoConcept. Trendy Woonaccessoires LEES MEER...

Bij het ontwerpen of opnieuw inrichten van een slaapkamer bedenk eerst wat je zelf comfortabel en rustgevend vindt en werk dat verder uit.
 • Voordat er ingericht wordt, controleer eerst waar de eectriciteitsvoorzieningen zitten zoals de kabel TV, licht en stopcontacten.
 • Een tweepersoonsbed moet aan beide kanten instapbaar zijn en dus niet in de hoek staan.
 • Slaapkamer Ontwerp Tips & Ideeen DroomHome WonenHet opmaken, de decoratie van het bed met dekbed/sprei en kussens is net zo belangrijk als het plaatsen van de meubels. Een tweepersoonsbed moet aan beide kanten instapbaar zijn en dus niet in de hoek staan.
 • Ventilatie: een natuurlijke luchtstroom is een geweldige manier om de atmosfeer in de slaapkamer schoon en verkoelend te laten zijn. Als er geen tegenover elkaar staande ramen zijn, plaats eventueel een ventilator boven het raam voor de circulatie.
 • KLEINE SLAAPKAMER TIP: bedden met ingebouwde opbergruimte! 
 • De computer kan beter buiten de slaapkamer een plaats krijgen, de aanwezigheid alleen al kan de nachtrust verstoren.

Slaapkamer Shop

Trendy Bedtextiel
Allergie & Beddengoed 
Slaapkamer Accessoires
Hippe Slaapkamer Tips
Bijenkorf Beddengoed

DroomHome WoonShop - Trendy Woonaccessoires & Design Meubelen met Hippe Interieur & Wonen Gadgets Inspiratie LEES MEER... (Foto Fonq Woonwarenhuis op DroomHome.nl)Esprit Home Slaapkamer Accessoires - Esprit Kussens, Dekens, Handdoeken & Plaids voor de Sfeervolle Slaapkamer LEES MEER.. (Foto Esprit Home op DroomHome)

Slaapkamer & Kleuren

De slaapkamer trend is een stijlvol & rustig interieur met luxe accessoires en wit & aardetinten als favoriete kleur.

Fotobehang: Slaapkamer Kleuren & Decoratie Combinaties LEES MEER...ZWARTtrekt de aandacht en de slaapkamer lijkt kleiner. Je kunt er zwaarmoedig van worden en zelfs nachtmerries van krijgen. WIT kan inspiratieloos, maar ook rustgevend zijn. Het is een perfecte kleur in warmere gebieden omdat gereflecteerd licht een koudere temperatuur creëert.

ROODis een wat agressieve prikkelende kleur. Als je slaapproblemen hebt kun je deze kleur maar beter niet gebruiken, maar het werkt weer kalmerend op de chinezen. Verwerk de kleur rood eventueel in accessoires zoals in kussens of sprei, welke je kunt wegleggen.
Het zelfvertrouwen van mannen stijgt wel in de slaapkamer bij de kleur ROOD.

Slaapkamer Winter Woontrends LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Slaapkamer Woontrends Winter

Blauw Kleur & Interieur in elke Kamer van je Huis LEES MEER..Kleur & Interieuradvies 

AARDETINTEN in de slaapkamer geven een warm en gezellig gevoel, bruintinten doen denken aan geborgenheid en familie. ORANJE KLEUREN zorgen voor een geluksgevoel, maar associëren ook met eten en wie weet ga je ’s nachts wel op zoek naar een snack? GEEL heeft  een kort positief effect en kan op lange termijn irriteren.

Violet & Paars Kleur & Interieur in elke Kamer van je Huis LEES MEER..De kleuren GROEN en BLAUW zijn verbonden aan de natuur en de zee. Het roept tevredenheid en sereniteit op, kalmeert en heeft een geweldige invloed op de nachtrust.

BLAUW onderdrukt de eetlust als je in bed ligt. PAARSis een mooie en gedistingeerde kleur voor de slaapkamer.

Gelukkiger voelen mannen zich bij de kleur BLAUW en GROEN. De kleurenBLAUW, PAARSenORANJE maken de vrouwen happy & meer zelfverzekerd. 

Slechte slapers kunnen het beste een rustige, donkere, comfortabele en koele slaapkamer creëren voor zich zelf. Verduisteringsgordijnen, rustige kleuren, verse lucht/ventilator en alle items als oordoppen, een goede matras & kussen kunnen hierbij helpen. 


Irritaties in de slaapkamer

Wat vinden mensen het meest irritant in de slaapkamer? Zie hier de top 10 volgens onderzoek van de Engelse Daily Mail.
 • 1) Snurken/luid ademen (54%)
 • 2) Dekbed meetrekken bij omdraaien (46%)
 • 3) Naakt slapen (41%)
 • 4) Friemelen (40%)
 • 5) Partner aan rand bed duwen (35%)
 •  6) Winden laten (34%)
 •  7) Slechte adem 's morgens (27%)
 •  8) Zweten (26%)
 •  9) Huisdieren in bed (17%)
 • 10) Praten in slaap (17%)

Slaapkamer weetjes

 • Aan geluiden van auto's en treinen is niet te wennen tijdens de slaap, volgens TNO.
 • Blootstelling aan lawaai in de nacht kan het immuumstysteem negatief beinvloeden.
 • Pasgeboren baby bezorgd de ouders 400 tot 750 uur gemiste slaap. 
 • Mensen die niet genoeg slapen gaan meer eten, omdat het hongergevoel hormoon leptine verandert.
 • Kleine beetje licht kan de nachtrust verstoren voor sommige slapers.
 • Vrouwen hebben een uur extra slaap nodig.
 • Internet is het meest aantrekkelijke afleidmiddel om te slapen.
 • Geuren tijdens het slapen beinvloeden dromen. 
 • Mobiele telefoon kan tot verlies van essentiele slaap leiden. Bron: Nederlands Slaap register

Feng Shui Slaapkamer

Erg belangrijk in Feng Shui is dat het bed niet tegenover de deur geplaatst wordt, zodat de negatieve energie je niet rechtstreeks bereikt. Gebruik een kamerscherm als er geen andere mogelijkheid is voor het bed.

Feng Shui Badkamer & Slaapkamer Ontwerp LEES MEER...

Pastel, water enmetaal kleuren maken de slaapkamer meer relaxing en rustgevend. Plaats een aantal echte planten (haast) in het midden van de slaapkamer, geen gedroogde of kunstplanten, voor de Feng Shui harmonie & energie.

Een spiegel mag niet het licht van het raam of de deurweerspiegelen. Bij een laag plafond plaats de spiegel zo hoog mogelijk tegenover het bed, zodat het de negatieve energie effecten van het plafond stopt.

Feng Shui Keuken & Slaapkamer Ontwerp LEES MEER...Om goed te kunnen slapen en dromen plaats het bed nooit direct om een raam volgens de Feng Shui regels. Hang een kamerhoog en breed gordijn achter het bed als het bed niet in een andere positie kan staan in de slaapkamer.

Andere spirituele oplossing is plaats achter het hoofdeinde van het bed een boekenkast verkeerd om en bekleed de hoofdeinde kant. Maak de open kant begaanbaar is met 60/70cm.
Indirecte lichtbronnen i.p.v. plafonieres is helemaal Feng Shui correct!

- FENG SHUI BADKAMER & FENG SHUI KEUKEN -

Slaapkamer Schoonmaak

De voorjaars schoonmaak in de slaapkamer is een geweldige manier om de oude vastgeroeste energie van de winter te vervangen voor nieuwe frisse energie van de lente. Feng Shui versterkt die nieuwe positieve energie in de voor jouw belangrijke ruimtes in huis. LEES MEER..


Gratis Wonen & Slapen Brochures

Woonbrochures - Gratis Goossens Magazine 2015 JouwStijl Wonen & Slapen Aanvragen met 140 Pagina's Woonideeën - LEES MEER ... (Foto Goossens Magazine 2015 op DroomHome.nl)
NIEUW: Gratis Morres Woonboek M-Wonen 2015 Aanvragen! Gratis Morres Woonbrochure Aanvragen 1116 Pagina's Vol Woonplezier! LEES MEER... (Foto Morres M-Wonen op DroomHome.nl)

Nieuwste @DroomHome Twitter Berichten

Google+