Woonprogramma's & Klusprogramma's Televisie Overzicht

Klus & Woonprogramma's TV Gids 2019

TV Woonprogramma’s Overzicht  - Verbouwing, Huizen en Woonprogramma's en Klusprogramma's op Televisie in de Woon TV Gids.   (Foto 123rf.com op DroomHome.nl)
TV Gids met jouw favoriete woonprogramma's & klusprogramma's overzicht in winter 2019. Klussen - Verbouwen - Wonen

Wijzigingen voorbehouden, de uitzendtijden kunnen nog wel eens veranderen of TV programma's wijzigen.

TV PROGRAMMA'S
Zat
Zon
Ma
Di
Woe
Do
Vrij
vtwonen (SBS6, 9 & NET5) 17.05  19.30

 

 

 15.00

 

 

Huizenjacht (SBS6)    7.10

 18.25

 18.25

 18.25

18.25 

 18.25

Designdroom (SBS6)   17.30  

 

 21.30

 15.05

 

Eigen Huis & Tuin (RTL4)

18.15

9.55

         
Droom van een Tweede Huis (RTL4)  16.55  12.25          
De Bouwbroers (RTL8      19.35  19.35  19.35  19.35  19.35
Verbouw ons huis tot droomhuis (RTL8)              
De Grote Verbouwing (SBS6)    15.30  17.00  17.00  17.00  17.00  17.00
De Grote Verhuizing (SBS9)   

16.30 

         
Je Eigen Droomhuis (SBS9) 17.45        

 

 
Bouwen met Brian (RTL8)      19.05 19.05 19.05 19.05 19.05
Rob's Grote Tuin Verbouwing (SBS6 & SBS9)

 17.00

9.50

         
Bouwval Gezocht (RTL8)              
Help mijn man is klusser (RTL8) 19.00            
vtwonen: verbouwen of verhuizen (NET5)    

 

 

   

 

House Rules Australie (NET5)  14.00   17.30 17.30 17.30 17.30 17.30
TV Makelaar: Mission Imposiible (RTL4)               
Droomhuis Op Het Platteland (SBS6)          

 

 

Mooiste Tuinen van Nederland (RTL4)  

   

 

       
Helemaal het Einde (RTL4)

 

     

 

   
Droomhuis Gezocht (MAX)  

   

         
Uitstel van Executie (RTL4)    18.00

 20.30  15.00    
Woonmagazine (RTL4)  

18.05

         
Samenwonen (SBS9)          
Nederland Verhuist (NPO3)              
Verslaafd aan Verbouwen (RTL8)     17.05 17.05 17.05 17.05 17.05
Woontips (RTL4)  15.55 15.00          
House Vision (RTL4)  17.30  10.25          
Undercover Makelaar (SBS9)              
Alles over Wonen (SBS6) 15.00            
Niet Kopen, Maar Bouwen (SBS6)              
Droom Van Een Tweede Huis (RTL4) 16.55 12.25          

WOONPROGRAMMA'S


Top 10 Populairste Klus & TV Woonprogramma's

1 Eigen Huis & Tuin (30%)
2 Help, Mijn Man is Klusser (9%)
3 Bouwval Gezocht (7%)
4 De Grote Verbouwing (7%)
5 Het Blok (3%) 

 6 Red Mijn Verbouwing! (2%)
 7 De Verbouwers XXL (1%)
 8 Woon & Klusmagazine (1%)
 9 S.O.S Verbouwing (1%)
10 Rest Woon & Verbouwprogramma's (1%)

Onderzoek onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy (2010)

Woonprogramma Kandidaten Gezocht

De Designdroom Aanmelden

Voor het komende tv woonprogramma De Designdroom zijn SBS6 en IKEA op zoek naar de Beste Interieurdesigner van Nederland!

Ken jij iemand die echt kans maakt op de titel 'Beste Interieurdesigner van Nederland'of ken je mensen met grote woondilemma's in huis, lees dan HIER verder. Deelnemers succes!


vtwonen Aanmelden

In vtwonen helpen we mensen weer verliefd te worden op hun eigen huis.

Zoek je een matching eethoek bij je nieuwe keuken? Heb je hulp nodig bij het gezellig maken van je woonkamer? Of heb je geen idee wat jullie met de zolder moeten doen? Laat ons een handje helpen! HIER AANMELDEN...


TV Klus & Woonprogramma Overzicht

TV Woonprogramma House Rules Holland op NET5  LEES MEER … (Foto House Rules Holland NET5  op DroomHome.nl)

House Rules Holland

In het NET5 klusprogramma House Rules Holland verbouwen vijf voor elkaar onbekende koppels elkaars huis aan de hand van slechts vijf huisregels.

Elk duo overhandigt de sleutel -en hiermee het lot- van hun woning aan de vier andere stellen, die gelijktijdig het huis onder handen nemen. De resultaten worden beoordeeld door de internationaal bekende ontwerper Edward van Vliet en styliste Odette Simons. De koppels krijgen tijdens deze monsterklus bouwkundig advies van ‘huizendokter’ Fred Tokkie en interieurontwerpster Marijke Schipper. De presentatie is in handen van Erik van der Hoff. LEES MEER...

Televisieprogramma vtwonen – vtwonen is Nieuw Woonprogramma op SBS6 op Zondagavond om 18.30 uur – MEER vtwonen… (Foto vtwonen  op DroomHome.nl)vtwonen

50 jaar vtwonen, nieuwe website & een gloednieuw tv woonprogramma! Viktor Brand presenteert samen met het stylisten-team van het tijdschrift vtwonen het woonprogramma vtwonen.

Elke week gaan Viktor en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De vtwonen-stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Viktor voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen. LEES MEER...


Welcome Home, Een nieuwe start in je eigen huis!

Woonprogramma Welcome Home, RTL4 met Natsja FRoger LEES MEER... (Foto Welcome Home, RTL4  op DroomHome.nl)Misschien ken je ze wel: mensen die altijd voor anderen klaar staan en zichzelf daarbij volledig wegcijferen. Terwijl ze zelf ook tegenslag hebben moeten verwerken. daardoor hebben ze hun woonsituatie al jaren verwaarloosd.

Deze mensen verdienen een nieuwe start in Welcome Home, RTL4 in hun eigen huis. Samen met vrienden, familie, en buren maakt Natasja Froger van hun huis weer een thuis.


RTL Woonmagazine

Het vernieuwde RTL Woonmagazine richt zich op het wonen in de 21ste eeuw, gepresenteerd door Nicolette van Dam (De Grote Woonwens).

TV Woonprogramma RTL Woonmagazine met Nicolette van Dam en Ontwerper Piet Boon op Zaterdagavond RTL4 (Foto RTL Woonmagazine  op DroomHome.nl)RTL Woonmagazine, voorheen TV Woonmagazine werd destijds gepresenteerd door o.a. Jan des Bouvrie. Nicolette heeft nu meubelontwerper Piet Boon aan haar zijde. Drie kandidaten krijgen de mogelijkheid het RTL Woonmagazine-panel bestaande uit Piet Boon, Karin Boon en Nannette van der Voorden te overtuigen met hun probleempitch van een metamorfose bij hun thuis of bij iemand die het verdient. LEES MEER...

Flip That House

House flipping betekent: huis kopen – opknappen & huis verkopen.

In het Amerikaanse woonprogramma Flip That House op TLC kijken we iedere aflevering naar een ander huis wat aangekocht is. In Flip That House zie je niet zozeer hoe er geklust wordt maar wordt er gekeken naar de kosten als aankoop huis, welk budget en hoeveel tijd er aan besteed mag worden. Na een taxatie van een makelaar wordt er duidelijk wat de verwachte opbrengst en winst gaat worden.


Million Dollar Decorators 

Interieurs rich & famous in 'Million Dollar Decorators' in RTL5 woonprogramma!TV Woonprogramma Million Dollar Decorators op RTL5 (Foto Million Dollar Decorators  op DroomHome.nl)

Een optrekje van twintig miljoen dollar stylen? De veelgevraagde interieur designers Martyn Lawrence-Bullard, Kathryn Ireland, Jeffrey Alan Marks, Mary McDonald en Nathan Turner draaien hier hun hand niet voor om. In de Amerikaanse realityserie ‘Million Dollar Decorators’, bij RTL 5, geven de vijf een kijkje in hun leven te midden van de extreem veeleisende rich & famous.


Fix This Kitchen

In het klus & kookprogramma van SBS6 Fix This Kitchen gaat Vivian Reijs op zoek naar hobbykoks in Nederland die koken in een keuken welke dringend aan vervanging toe is en niet goed past bij hun huidige stijl van koken.SBS6 Klusprogramma & Kookprogramma Fix This Kitchen met Vivian Reijs (Foto SBS6 Fix This Kitchen  op DroomHome.nl)

In Fix this Kitchen worden deze kookliefhebbers verrast met de keuken van hun dromen. Tijdens de metamorfose van hun kookplek vertrekken de amateurkoks naar een restaurant waar zij een masterclass krijgen van een topkok. Aan het einde van het programma keren zij terug naar huis om dit gerecht voor vrienden en familie te maken in hun gloednieuwe Ikea keuken.


Krabbe Staat Op Straat 

Martijn Krabbé gaat naar de gezelligste buurten van Nederland voor het nieuwe RTL4 woonprogramma 'Krabbe Staat Op Straat'.

TV Woonprogramma 'Krabbe Staat Op Straat' (Foto RTL4 'Krabbe Staat Op Straat' op DroomHome.nl)Iedere week staat hij ergens in een straat met een vrachtwagen vol verse meubels. Martijn heeft drie ingrijpende metamorfoses te vergeven met hun eigen spullen als inzet. Martijn gaat op stap met de designers Rudi & Pascal. Buurtbewoners zetten hun inboedel rigoureus op straat om kans te maken op hun lang gekoesterde interieurdroom. De deelnemers steken ook zelf twee dagen de handen uit de mouwen. Gehesen in een werkpak gaan zij stoelen schilderen, kastjes bouwen en banken bekleden. De vraag blijft: In welk huis gaat de creatie terechtkomen? LEES MEER...


De Grote Woonwens

In het RTL4 verbouwing of klusprogramma De Grote Woonwens gaat Nicolette van Dam mensen die in een uitzichtloze en hachelijke woon- of werksituatie zitten helpen bij een ‘broodnodige’ verbouwing.

Verbouwing en Klusprogramma De Grote Woonwens op RTL4 met Nicolette van DamWegens geldgebrek of persoonlijke redenen zijn de wanhopige kandidaten niet in staat om hun huis of nieuw: bedrijfspand grondig op te laten knappen zodat deze voldoet aan hun persoonlijke behoeftes en dat er meer klanten komen na makeover van de onderneming. LEES MEER... Uitzending Gemist 'De Grote Woonwens' KIJK HIER


Huizenjacht

Nance Coolen, Tooske Ragas, Ellemieke Vermolen en Marlayne Sahupala helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis in het woonprogramma Huizenjacht op SBS6.

Huizen & Woonprogramma Huizenjacht op SBS6 LEES MEER... (DroomHome.nl)Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Woonprogramma Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis. In programma item 'Advies Architect' krijgen mensen advies over de herstyling van hun woning.

Een vast item in het huizenprogramma wordt ook 'Verkiezing leukste huis van Nederland'. LEES MEER...


SOS Verbouwing

In het RTL4 woonprogramma S.O.S. Verbouwing schiet Angela Groothuizen te hulp bij of hopeloos gestagneerde verbouwingen of ernstig verprutst opknapwerk.

Samen met bouwexpert Bob Sikkes bekijkt hij grondig de ellende, maakt ze zich sterk voor een adequate oplossing en confronteert ze aannemer of klusbedrijf met het werk en het drama dat is ontstaan. LEES MEER... Uitzending Gemist 'SOS Verbouwing' KIJK HIER 


Het Blok 

Het Blok Net 5 Woon & Klusprogramma DroomHome.nlHet Blok op NET 5 speelt zich in en rondom vier vervallen appartementen af. In deze appartementen klussen en wonen vier kleurrijke koppels, terwijl ze hun dagelijkse baan gewoon voortzetten.

De koppel kandidaten slechts elf weken en een beperkt budget om de appartementen volledig te renoveren en in te richten. Na 77 dagen van bloed, zweet en tranen, worden de appartementen op een officiële onroerend goed veiling van de hand gedaan.

Het bedrag dat de stellen kunnen winnen, is het verschil tussen verkoopprijs op de veiling en de oorspronkelijk getaxeerde startwaarde. Het koppel dat de grootste meerwaarde heeft weten te realiseren, wint bovendien de hoofdprijs van 50.000 euro.


TV Makelaar

Lieke van Lexmond presenteert samen met Froukje de Both het huizenprogramma TV Makelaar op RTL4, waarin zij mensen een handje helpen met het verkopen van hun huis.

Froukje de Both gaat altijd met een stel naar verschillende huizen kijken. De NVM, Nederlands grootste makelaarsvereniging benadrukt in het programma de rol van de aankopend makelaar, die uitgebreid advies geeft bij de huizenjacht van de kandidatenLEES MEER... Uitzending gemist 'De TV Makelaar' KIJK HIER


Eigen Huis & Tuin

Eigen huis & Tuin is het langstlopende woonprogramma en tuinprogramma van RTL4 met Quinty Trustfull als presentatrice, Thomas Verhoef (tuinman) & Lodewijk Hoekstra (timmerman).

Klusbeschrijvingen, basisklussen, onderhoud, materialen en gereedschappen & sfeer en inspiratie woonitems passeren de revue naast de tuinonderdelen met onderhoud, bloemen en planten, toebehoren, materialen en gereedschappen & sfeer en inspiratie in de tuin. LEES MEER...  Uitzending gemist 'Eigen Huis & Tuin' KIJK HIER


In Holland Staat een Huis

Lekker de buren verbouwen!!

In dit woonprogramma onder leiding van Martijn Krabbé onderwerpen goede buren elkaars woning aan een drastische metamorfoseLEES MEER.. 


Uitstel van Executie 

Uitstel van Executie is het huizen programma op RTL 4 waarin mensen worden geholpen waarvan hun huis geveild gaat worden. 

Martijn Krabbe zet samen met een makelaar, hypotheekadviseur, bouwkundige en een professionele budget coach, alles op alles om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht. Het team gaat aan de slag om enorme financiële schade te beperken van wanhopige huizenbezitters. LEES MEER..


Help, mijn man is klusser!

Klusprogramma waarin John Williams wanhopige partners van doe-het-zelvers bezoekt, die al lange tijd met kromme tenen tussen onafgemaakte klusprojecten bivakkeren.

Een heuse reddingsoperatie wordt gestart om de dramatische gevolgen te herstellen. De dame in kwestie bespreekt en bekijkt de schade samen met John, die vervolgens de veroorzaker van het leed confronteert met de aangerichte schade en ergernis. Enkele professionals draven op om de klus te klaren, terwijl de vrouw gaat woonwinkelen met John. LEES MEER...  


Bouwval Gezocht

Handen uit de mouwen in Bouwval Gezocht! In dit RTL4 programma gaan kandidaten aan de slag met een huis dat veel aan waarde te winnen heeft.

Met een minimaal geldbedrag moet een maximale waardestijging worden gerealiseerd. Alles komt aan de orde, van bouwvoorschriften tot de verbouwingsstress. Aan het eind wijst een woningtaxatie uit hoeveel alle inspanningen hebben opgeleverd. LEES MEER...


Samenwonen

SamenWonen biedt perspectief voor iedereen die al samenwoont of gaat samenwonen. Iedereen die gaat samenwonen, maar er met de inrichting van het huis niet uitkomt, kan de hulp inroepen van NET5 woonprogramma  SamenWonen.

Koppels met een totaal verschillende smaak zijn overgeleverd aan presentator Erik van der Hoff, die rode en groene stickers uitdeelt en daarmee bepaalt wat wel en vooral ook wat niet mee mag naar het nieuwe huis. Een team van stylisten gaat vervolgens aan de slag om met oude én nieuwe spullen een hele nieuwe inrichting neer te zetten, waar als het goed is, beide kandidaten blij mee zijn.


Vrienden Houden Huis

In het RTL 5 woonprogramma Vrienden Houden Huis gaat Mark van Eeuwen (GTST) zich ontfermen over nietsvermoedende huiseigenaren, die gedurende twee dagen hun huis moeten verlaten.

Hun vrienden werken zich vervolgens in het zweet om samen met interieurdeskundige Monique van der Reijden het huis een nieuwe inrichting te geven. Echter, dit seizoen krijgt niet alleen het huis een restyling, ook de bewoners zelf krijgen een geheel nieuwe look. LEES MEER...


Werk Aan De Woning

Engels woon en klusprogramma op RTL 4, waarin kandidaten aan de slag gaan met een huis dat veel potentieel heeft om in waarde te stijgen.

Een minimale investering moet een maximale waardestijging opleveren. Vanaf het begin, de bouwvergunningen tot aan de stress welke kleur waar moet komen. Hoeveel de inspanningen extra hebben opgeleverd wijst de woningtaxatie aan het einde uit.


Huisdokter

Huis te koop! Engels huizenprogramma op RTL5 waarin huizenbezitters worden geholpen hun huizen verkoopbaar te maken.

Woonstyliste Ann Maurice en presentator Alistair Appleton schieten mensen te hulp die er maar niet in slagen kopers te vinden. Trekt de woning na de metamorfose wel kijkers en uiteindelijke kopers? LEES MEER...


HouseMovie.TV

In het huizenprogramma HouseMovie worden huizen getoond van HouseMovie.nl, de videosite die mensen die op zoek zijn naar een huis, huiseigenaren en hun makelaars bijeen brengt.

Deze huizensite is een videosite, waar je te koop staande huizen op video, thuis op de computer kunt bezichtigen: 24 uur per dag, 7 dagen per week Open Huis voor meer kansen op de woningmarkt.


Uitzending gemist?

De verschillende uitzendingen van deze programma's komen geregeld in de herhaling op televisie, waardoor u de aflevering op een ander tijdstip dan wel andere dag kunt kijken volgens de TV gids of op de site van de zenders uit het omroep archief de serie kunt bekijken. Uitzending Gemist van Nederland 1, 2 & 3 Klik Hier..

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+