Oilily Atelier - Kleurrijk Behang uit Nederland

Oilily Atelier - Kleurrijk Behang uit Nederland

Oilily Atelier – Kleurrijk Behang uit Nederland – MEER Behang… (Foto Oilily Atelier  op DroomHome.nl)

De fantasievolle collectie omvat vijf verschillende bloemen- en strepenpatronen, die allemaal op het bekende en bijzonder idyllische Nederlandse merk geïnspireerd zijn.

Marken
Het kleine vissersdorp Marken op het eiland met dezelfde naam in het Markermeer staat centraal op twee behangsoorten met een traditioneel patroon en een krachtig-dynamisch strepenpatroon in blauw-, geel- en roodtinten, die een aangename en moderne gezelligheid uitstralen.

Delft
De stad Delft, die bekend staat om zijn beroemde 'Delfts blauw' porselein, inspireerde de ontwerpers tot een authentiek ontwerp met handgetekende strepen in verschillende blauwtonen.

Bergen aan Zee
De zachte en frisse pasteltinten van het 'Bergen aan Zee'-patroon betoveren met hun glinsterende, fluorescerende nuances en herinneren aan het spel van zon, licht en water aan het strand van deze populaire badplaats aan de Noordzee.

Oilily Atelier – Kleurrijk Behang uit Nederland – Geel Bloemen Behang (Foto Oilily Atelier  op DroomHome.nl)

Dwingeloo
Een zee van rood en roze – zo overvloedig bloeit in de nazomer de heide rondom Dwingeloo, ten zuiden van Groningen. Dit zie je terug in het gelijknamige muurbehang De zachte felblauwe basis is weelderig voorzien met ontelbare bloemen in oudroze, blauw en gele kleuren. De bloeiende textielvormen verwijzen naar de modeserie van Oilily.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+