Origin Behang Collectie Lodge

Origin Behang Collectie Lodge

Nieuwe Origin Behang Collectie Lodge, Lodge Behang Nummer 344.1 - MEER Behang... (Foto Origin Luxury Wallcoverings  op DroomHome.nl)

Lodge : “Pure, rustieke elegantie” - Een buitengewoon sfeervolle houten lodge te midden van een indrukwekkend berglandschap. Een adembenemend uitzicht.

Binnen knispert een behaaglijk warm hardvuur. Buiten zijn het de paradijselijke vogels die zorgen voor een natuurlijke sereniteit. Een weldadig gevoel van rust stroomt door de ruimte. Klinkt als de perfecte hideaway!

Lodge, de nieuwe wandbekleding collectie van het prestigieuze Nederlandse interieur decoratiemerk Origin - luxury wallcoverings, creëert de romantische sfeer die je aantreft in een gastvrij, karaktervol en feilloos ontworpen landhuis. Lodge legt de nadruk op rustieke elegantie door comfort en stijl op prachtige wijze te combineren.

Nieuwe Origin Behang Collectie Lodge, Lodge Behang Bladeren & Natuur Nummer 344.2. (Foto Origin Luxury Wallcoverings  op DroomHome.nl)

Geïnspireerd door de pracht van de natuur geven de luxueuze dessins van Lodge een authentieke, rustieke charme aan elk interieur. Natuurlijke materialen, verfijnde structuren, gracieus gebladerte maar ook stijlvolle, grafische vormen weerspiegelen een harmonieuze en innige sfeer in elke ruimte. Bijzonder in de collectie zijn de rijke (imitatie) grasweefsel patronen die door de onregelmatigheid in kleur en weefsel een prachtig decor vormen voor ieder type meubilering.

Het Kleurenpalet
Het eigentijdse kleurenpalet van Lodge is ingetogen en natuurlijk. De kleurnuances variëren van warm aardebruin tot zacht zandbeige en van stralend wit tot charmant grijs. Subtiele glanseffecten geven de dessins extra allure. Tropisch groene- en helder blauwe kleurtinten verrijken de collectie en maken Lodge een ware aanwinst voor het creëren van een intrigerend en levendig interieur.

Nieuwe Origin Behang Collectie Lodge, Lodge Behang Stof Canvas Patroon Nummer 344.6. (Foto Origin Luxury Wallcoverings  op DroomHome.nl)

Zware Vinyl Kwaliteit
Lodge wordt vervaardigd op een zware vinyl kwaliteit. Hierdoor is de gehele collectie toepasbaar in alle droge maar ook vochtige ruimtes van het huis zoals keuken of badkamer.

Geschikt voor Professionele Toepassingen
Het behang in de Lodge collectie voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid. Hierdoor is de collectie erg geschikt voor gebruik in hotels, restaurants, kantoren of andere high-traffic ruimtes. Informatie: Originlife.nl

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+