Raw Elegance - Behang & Wandbekleding Collectie

Raw Elegance - Behang & Wandbekleding

Nieuwe Behang & Wandbekleding Collectie: Raw Elegance van Origin Wallcoverings – Luxe Woonkamer Behang - MEER Behang… (Foto Origin Wallcoverings  op DroomHome.nl)

“Raw Elegance: de rustieke glamour van natuurlijke materialen”

De hectiek van het dagelijkse leven vergroot ons verlangen naar rust en eenvoud. We reikhalzen naar een intieme thuishaven waar het draait om comfort en ontspanning. De natuur, met al haar imperfecties, is bij uitstek de inspiratiebron voor het creëren van een dergelijke leefomgeving. Natuurlijke elementen als ongepolijste stenen, verweerd hout en wilde zijde voorzien elk interieur van een stijlvolle aanblik evenals een weelderige, serene ambiance.

Geïnspireerd door de charme en authenticiteit van natuurlijke materialen introduceert het prestigieuze Nederlandse interieur decoratie merk Origin - luxury wallcoverings haar nieuwe collectie Raw Elegance. Deze adembenemende collectie toont een opwindend samenspel van natuurlijke onregelmatigheden en ingetogen elegantie. Een buitengewone combinatie die zorgt voor een hoogwaardige, luxe inrichting met een warm en behaaglijk karakter.

Nieuwe Behang & Wandbekleding Collectie: Raw Elegance van Origin Wallcoverings – Luxe Slaapkamer Behang - MEER Behang… (Foto Origin Wallcoverings  op DroomHome.nl)

De modieuze dessins van Raw Elegance zijn door de verfijnde structuren en ambachtelijke kwaliteit een ware verrijking van ieder interieur. Luxe schuilt in de fraaie, subtiele glanstinten maar ook in de rijke materialen alsmarmer, zijde hout en steen. Extravagante dierenprints geven de collectie extra allure en maken van Raw Elegance een volmaakt geheel.

Een ingetogen chic kleurenpalet
Het kleurenpalet van Raw Elegance is bescheiden en verfijnd. Neutrale kleuren als ivoorwit, aardebruin, champagne, mat zwart en licht- en donkergrijzen zorgen voor een aangename warmte in ieder interieur. Luxe glanseffecten van goud, zilver en koper geven de wandbekleding een bijzonder cachet. Opvallend is de kleur smaragdgroen die op
elegante wijze in de collectie is toegepast.

Nieuwe Behang & Wandbekleding Collectie: Raw Elegance van Origin Wallcoverings – Bruin/Zwart Woonkamer/Zitkamer Behang. (Foto Origin Wallcoverings  op DroomHome.nl)

Eco texture
De collectie Raw Elegance is vervaardigd op een duurzame vliesdrager verrijkt met een natuurlijke eco textuur. Door deze milieuvriendelijke oppervlaktestructuur krijgt de wandbekleding een bijzonder tastbaar reliëf. Door de combinatie met een bijzondere lijmdruk- of ambachtelijke zijdedruk coating krijgt de wandbekleding een nog rijkere uitstraling.

Zware kwaliteit ook geschikt voor professionele toepassingen
Raw Elegance wordt vervaardigd op een zware vlies kwaliteit die makkelijk te verwerken is. Door de zware kwaliteit van het behang is de collectie zeer geschikt voor professionele toepassingen. Het behang in de collectie Raw Elegance voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot wasbaarheid, lichtechtheid en brandvertragendheid. Informatie: Originwallcoverings.com

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+