Spirit of Winter - Woonbeurs & Buitenfair

Spirit of Winter 2017 - Betoverende Buitenfair

Woonbeurs: Spirit of Winter Betoverende Buitenfair op Paleis Het Loo – MEER Woonbeurzen… (Foto Spirit of Winter  op DroomHome.nl)
Van 15 t/m 19 november 2017 op Paleis het Loo luidt woonbeurs Spirit of Winter traditiegetrouw de winter in.

Het startschot voor een periode om thuis te blijven en te genieten van alles rondom deze familieperiode. Spirit of Winter toont kleine merken en bijzondere producten die uit de grote winkelstraten zijn verdwenen. Van zelfgemaakte ham tot selectieve wijnen. Van brocante tot antiek. Van lekker voor jezelf tot perfect voor een ander. In een inspirerende omgeving zijn 150 deelnemers aanwezig. 

Veel te doen/Veel te zien...
Natuurlijk ontbreken feestelijke- en bijzondere kerstdecoraties niet. Zo presenteert Spirit of Winter vijf trends voor Kerst met prachtig gedecoreerde kerstbomen. Bezoekers maken kans om één van deze compleet gedecoreerde kerstbomen te winnen! In het 'Food Court' treft u culinaire hoogstandjes van verrassende smaakmakers aan. Zien, proeven, ruiken en zelfs luisteren naar de verhalen achter het product. Ook mode is op Spirit of Winter aanwezig, van top tot teen, klassiek, tijdloos of trendy voor de feestdagen.

Op Spirit of Winter vindt u de betere antiquiteiten en brocante. Frans, Engels of van eigen bodem. Praat met de meubelmaker, kunstenaar, styliste.

Spiritofwinter.nl is open van woensdag 15 november t/m zondag 19 november 2017, van 10:00 tot 18:00 uur in de voortuin van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Extra avondopenstelling op vrijdag tot 22:00 uur.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+