Blokker Tuin Collectie 2018

Blokker Tuinmeubelen en Accessoires Overzicht 2018

Blokker tuin collectie 2018 – Bamboe Royal Patio tuinmeubelen en accessoires serie Lazio. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Zomertijd is tuintijd bij Blokker! Blokker pakt groots uit en presenteert graag haar bijzonder uitgebreide 2018 collectie van tuinmeubelen en tuinaccessoires op Blokker.nl en in de winkels. De vernieuwende ontwerpen van Royal Patio tuinsets en loungesets van Royal Patio worden, naast de andere tuinmerken, extra in het zonnetje gezet. Bekijk ook de mooie tuinkussens die deze zomer en lente onze terrassen gaan opfleuren. Voor de minder mooie dagen van het jaar, kun je de tuinmeubelen en kussens prima inpakken met beschermhoezen. Nederland kan naar buiten!

Tuinmerk Royal Patio

Royal Patio verwent onze tuinen, terrassen en balkons sinds 2008 met de meest mooie en eigentijdse tuinmeubelen en bijpassende tuinaccessoires.

Haal met Blokker de tropen in de tuin met de nieuwe collectie bamboe tuinmeubelen en accessoires van Royal Patio: Lazio. De tuinserie Lazio kent vele vormen van relaxen buiten. De loungebank van duurzaam en stevig bamboe komt net als de loungestoelen met heerlijke kussens. Je kunt kiezen uit antraciet of ecru kleur. Omdat de Lazio meubelen graag droog en vorstvrij willen staan in de winter, kun je ze ook naar binnen halen, daar staan ze net zo mooi! Verder eindeloos luieren kan o.a. met het Lazio tuinbankje, ronde loungefauteuil, hangmat, strandstoel, hangstoel, regisseursstoel en voetenbakje van Royal Patio.

Blokker tuin collectie 2018 – Royal Patio tuinmeubelen serie Bern, tuinset van aluminium en textileen zitting. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

De tuinserie Bern van Royal Patio heeft een modern mat grijs met zwart uiterlijk en is gemaakt van lekker licht aluminium met een textileen zitting. Naast hele tuinsets met tafel en stoelen met verstelbare rugleuning zijn er ook handige stapelstoelen met voetenbakje, relax standenstoelen, ligbedden en bijzettafels uit de Bern collectie bij Blokker te vinden. Een beschermhoes er over heen en deze tuinmeubelen kunnen prima buiten blijven. Zoek hier onder nog even mooie kussens uit voor op de stoelen.

Blokker tuin collectie 2018 – Royal Patio tuinmeubelen en accessoires serie Lugo, rotan loungestoelen en houten eettafel. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Lekker lange avonden buiten tafelen, gaan er komen met de gezellige 7 delige eethoek Lugo van Royal Patio. Deze bijzonder gecombineerde tuinset met rotan stoelen is een echte sfeermaker op een groot balkon en terras. De buiten-eethoek bestaat uit 1 bruine en 1 zwarte stoel met rotan zitting + stalen frame  - 59x55x86 cm, 2 bruine en 2 zwarte diningfauteuils met rotan zitting + stalen frame - 61x66x81 cm en 1 houten tafel met acacia houten tafelblad en gepoedercoat stalen frame - 240x95x75 cm. Tijdens het buitenseizoen en in de winter de Lugo meubelen graag droog en vorstvrij opbergen. De schommelstoel uit deze serie ziet er op Blokker.nl wel erg aantrekkelijk uit. Vachtje er in en schommelen maar.

Blokker tuin collectie 2018 – Royal Patio tuinkussens – stoelkussens, ligkussens, sierkussens, bankkussens, pallet en rugkussens. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Royal Patio Tuinkussens
‘Heerlijk zitten’ staat boven aan het verlanglijstje bij de aanschaf van tuinkussens. Maar dan wel graag in combinatie met een mooi ontwerp die goed aansluit bij de gewenste woonstijl-uitstraling van de tuin, terras of het balkon. Je ziet op de foto een collage van de Royal Patio tuinkussens collectie 2018. De terrasstoelkussens, bankkussens, pallet en lounge zitkussens, rugkussens, ligbedkussens, rug en kuipstoelkussens en sierkussens, you name it, zijn fantastisch te combineren met de tuinmeubelen van Royal Patio. Ze zijn verkrijgbaar bij Blokker in o.a. stoer antraciet, blauw en taupe, maar ook met vrolijke botanische dessins.

Blokker tuin collectie 2018 – Hartman tuinset Florion, bestaande uit een tafel en 4 stoelen. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Blokker tuin collectie 2018 – Hartman standenstoel Aruba recliner teak en stapelstoel dining teak + Hartman terrasstoel Florion (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Tuinmerk Hartman
Het bekende tuinmerk Hartman heeft al jaren zeer comfortabele stoelstoelen in haar collectie. Standenstoel Florion is verstelbaar in 5 standen en heeft een moderne antracietgrijze kleur. De tuinset Florion, bestaande uit 4 terrasstoelen en een tafel, is naast dat het betaalbaar en duurzaam is, ook nog eens weerbestendig en onderhoudsarm. Ideaal toch? 

Strakke vormen heeft de Hartman stapelstoel Aruba dining teak en standenstoel Aruba recliner teak. Door het ontwerp van het aluminium frame, textileen zitting en teakhouten armleuning, past deze tuinstoel prima in bijvoorbeeld een loungesfeer maar ook bij een stoer design en een luxe landelijke outdoor inrichting.

Blokker tuin collectie 2018 – Allibert loungeset Wels met 2-zitsbank, 2 fauteuils en een salontafel (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Tuinmerk Allibert
De Wels loungeset van Allibert bestaat uit een luxe 2 zitsbank, 2 fauteuils en een loungetafel/bijzettafel, inclusief kussenset. Deze lounge tuinset in grijs kleur, is gemaakt van wicker-look kunststof die onderhoudsvrij en weerbestendig is. Heerlijk comfortabel kun je hier samen met vrienden, lange zwoele avonden in doorbrengen. Naast grote loungesets, kun je op Blokker.nl ook uitgebreid moderne balkonsets, tafels, terrasstoelen, ligbedden en poefs van Allibert bekijken.

Blokker tuin collectie 2018 – Keter opbergbox Sherwood, tuinbank en opbergbox + Cool Bar. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Tuinmerk Keter
Opbergen doe je met Keter! Heb je hem al gezien: de ideale tuinbank van Keter die gelijk ook een opbergbox is? Stop de tuinspullen en kussens er in, klep dicht en ga er boven op zitten. Geniet zo heerlijk van de zon, terwijl de tuin netjes opgeruimd is. Zowel de tuinbank als opbergbox Sherwood passen perfect in de luxe landelijke tuinsfeer. Ze hebben een inhoud van zo'n 265-270 liter. De beide opbergboxen zijn weerbestendig en onderhoudsvrij. De Keter Cool bar is een koelbox en tafel in één. Er kunnen genoeg flessen in voor een gezellige bbq en met een feestje komt de statafel omhoog.

Blokker tuin collectie 2018 – Jardin tuinset corsica elise, bestaande uit een tafel en 4 stoelen. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Tuinmerk Jardin
Al meer dan 4 decennia maakt Jardin comfortabele kunststof tuinmeubelen. Jardin tuinset Corsica Elisa is een 5-delige set. De 4 stoelen en tafel zijn van grijze kunststof gemaakt. De stoelen hebben een verstelbare rugleuning en de poten van de tafel kunnen gedemonteerd worden. Zo kun je de tafel makkelijk opbergen. Met tuinkussens van Blokker er in, laat maar komen die zonnestralen!

Blokker tuin collectie 2018 – Beschermhoezen en bewaartassen voor tuinmeubelen en tuinkussens van o.a. Royal Patio, Outdoor Covers en Nature. (Foto Blokker  op DroomHome.nl)

Beschermhoezen en Bewaartassen
Blokker ziet het altijd zonnig in, maar weet ook dat in de herfst en de winter het weer flink te keer kan gaan. Om onze tuinmeubelen en andere tuinaccessoires te beschermen tegen deze weersinvloeden heeft Blokker werkelijk een heel groot assortiment beschermhoezen en bewaartassen. Er zijn loungeset en tuinset hoezen van o.a. Royal Patio, Outdoor Covers en Nature, in verschillende maten en vormen als vierkant, rechthoek, l-vorm tot in het rond. Handig zijn ook de kussentassen, beschermhoezen voor stapelhoezen, parasols, hangstoelen, barbecue’s en zelfs buitenkeukens.

In de hoezen zijn de Blokker tuinmeubelen net cadeautjes die je mag uitpakken met mooi weer! 

Google+