Aalsmeer Flower Festival

Aalsmeer Flower Festival 2018

Aalsmeer Flower Festival – Bijzonder bloemen festival op locaties: voormalige bloemenveiling Bloemenlust, nu The Beach en tuinbouwmuseum de Historische Tuin (Foto Aalsmeer Flower Festival op DroomHome.nl)

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 wordt de vijfde editie van Aalsmeer Flower Festival gehouden. Het evenement laat bloemen en planten op hun mooist zien en verrast bezoekers met toepassingen in kunst en cultuur, design en food.

Aalsmeer Flower Festival speelt zich af op twee locaties in Aalsmeer. Er zijn activiteiten voor jong en oud, demonstraties, workshops, bijzondere tentoonstellingen en er is live muziek en lekker eten en drinken. Het festival viert in 2018 het eerste lustrum en dat staat garant voor een extra feestelijk tintje. In de voormalige bloemenveiling Bloemenlust (nu The Beach, Oosteinderweg) beelden arrangeurs het feestthema uit in objecten met bloemenarrangementen.

Aalsmeer Flower Festival 2018 Kaarten Winnen!

Win 5 X 2 GRATIS entreekaarten voor Aalsmeer Flower Festival op 16 + 17 juni 2018! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:

De kaarten zijn vergeven. Gefeliciteerd Neeltje van der Stap, Monique Theunis, Marijke Mulder, Annemarieke Bos en Sandy Bakkeren.

Like DroomHome en Aalsmeer Flower Festival op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar deze geweldige woon- & tuinbeurs!

Hier vinden ook de Hana Ike Battles plaats: korte, snelle wedstrijden tussen bloemstylisten naar Japans voorbeeld. Speciaal voor het festival komen twee Japanse toparrangeurs naar Aalsmeer, waar zij de strijd aanbinden met Nederlandse bloemsierkunstenaars. Kinderen en volwassenen kunnen in Bloemenlust ook aanschuiven voor allerlei workshops. Daarnaast zijn er presentaties van kunstenaars, het groene onderwijs en sierteeltbedrijven en kunnen bezoekers een rondleiding volgen door het oude veilinggebouw.

Aalsmeer Flower Festival – Bijzondere bloemenfair (Foto Aalsmeer Flower Festival op DroomHome.nl)

De andere locatie is tuinbouwmuseum de Historische Tuin, gelegen op een prachtige akker aan het water in Aalsmeer-Centrum (Praamplein). In het museum is tijdens het festival onder meer een tentoonstelling met de mooiste en nieuwste rozensoorten. In de veilingzaal worden publieks-veilingen gehouden. Ook zijn er bijzondere optredens en exposities. In de kassen van het museum worden nog vele oude, geurende bloemsoorten gekweekt.

Aalsmeer Flower Festival – Bijzondere bloemenfair met workshops. (Foto Aalsmeer Flower Festival op DroomHome.nl)

Aalsmeer Flower Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Holland, Gemeente Aalsmeer, Stimuflori, Rabobank Regio Schiphol, Royal FloraHolland, Greenport Aalsmeer, Waterdrinker Aalsmeer en vele andere sponsors.

Aalsmeer Flower Festival 2018 kortingsbon. (Aalsmeer Flower Festival i.s.m. DroomHome.nl)

Data & Openingstijden
Zaterdag 16 juni en zondag 17 juni van 11.00 tot 17.00 uur.
Tickets kosten € 7,50 en zijn het hele weekend geldig. Voor kinderen t/m 14 jaar is de entree gratis. Met een ticket kan tevens gebruik worden gemaakt van de pendelbusjes tussen de locaties en van de watertaxi’s, die een vaartochtje maken van ongeveer een half uur van de ene naar de andere locatie.

Kortingsbon
Met de bovenstaande DroomHome.nl kortingsbon krijgt u korting op het fantastische bloemen event. De kortingsbon geeft € 2,50 korting p.p. op de entreeprijs van € 7,50 voor Aalsmeer Flower Festival. Geldig voor max. 2 volwassenen en niet geldig i.c.m. andere kortingen. Alleen met een uitgeprinte kortingsbon ontvangt u korting bij de kassa.

Aalsmeer Flower festival – Alles over bloemen. (Foto Aalsmeer Flower Festival op DroomHome.nl)

Locaties
Bloemenlust The Beach: Oosteinderweg 247, Aalsmeer
Historische Tuin:  Praamplein, Aalsmeer

Meer informatie www.aalsmeerflowerfestival.nl

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+