Buitenleven Evenement | Beleef Landleven 2013

Beleef Landleven 2013

13 - 15 September 2013 Openluchtmuseum Arnhem

Beleef Landleven 2013! – Buitenleven & Tuin Evenement Beleef Landleven van 13 t/m 15 September 2013 in het Openluchtmuseum Arnhem i.s.m. Magazine Landleven – MEER … (Foto Beleef Landleven  op DroomHome.nl)

Uniek Buitenleven Evenement: Beleef Landleven 2013  

Beleef Landleven is een uniek evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt. In het idyllische Openluchtmuseum in Arnhem ervaart u het magazine Landleven in drie dimensies: zien, beleven en doen.       

Thema ‘Uit de streek’

Beleef Landleven staat dit jaar in het teken van de streek. Op de culinaire weide vindt u al het lekkers uit andermans en uw eigen streek, terwijl doorlopend kookdemonstraties plaatsvinden. U proeft een typisch stukje Nederland!

Gratis Kaarten Winnen Beleef Landleven!

Win 5 X 2 GRATIS kaarten voor Beleef Landleven in het Nederlands Openluchtmuseum Arnhem van 13 t/m 15 september 2013! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen. Wie weet ga jij gratis met een vriend of vriendin naar het meest unieke buitenleven evenement van Nederland. De kaarten zijn verdeeld. Veel inspiratie toegewenst!

Op meerdere plaatsen in het museum vertellen verhalenvertellers een spannend, boeiend of leerzaam verhaal in hun eigen dialect, dorpsomroepers wijzen u de weg in meerdere ‘talen’, terwijl streekzangers van Limburg tot Friesland zorgen voor een herkenbaar en aangenaam geluid. De Stichting Zeldzame Huisdierrassen laat u kennismaken met de rijke schakering aan kippen, koeien, honden en andere dieren die regionaal in Nederland voorkomen.

Beleef Landleven 2013! – Buitenleven & Tuin Evenement Beleef Landleven van 13 t/m 15 September 2013 in het Openluchtmuseum Arnhem i.s.m. Magazine Landleven – MEER … (Foto Beleef Landleven  op DroomHome.nl)Zo neemt Adri Verhagen zijn Zeeuwse trekpaarden mee uit Serooskerke om de akkers op bij het museum te bewerken. Op Beleef Landleven voelt u zich thuis als op eigen geboortegrond.

Het museum zelf biedt ook tal van leuke activiteiten. Maak bijvoorbeeld een wandeling door één van Nederlands oudste kruidentuinen, leer een moestuin aan te leggen of maak kennis met talloze oud-Hollandse huisdierrassen.

Wie van het buitenleven houdt, voelt zich thuis op Beleef Landleven. Zien, beleven en doen staan centraal! Kijk voor het complete activiteitenprogramma en kaartverkoop op de site www.beleeflandleven.nl

Beleef Landleven 2013! – Buitenleven & Tuin Evenement Beleef Landleven van 13 t/m 15 September 2013 in het Openluchtmuseum Arnhem i.s.m. Magazine Landleven – MEER … (Foto Beleef Landleven  op DroomHome.nl)Bezoekersinformatie

Adresgegevens

Nederlands Openluchtmuseum
Schelmseweg 89
6816 SJ Arnhem

Toegangsprijzen

Volwassenen  € 15,30 p.p.
Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 10,75 p.p.
Kinderen (0 t/m 3 jaar) Gratis
Passe-partout € 22,50 (bezoek 2 dagen lang Beleef Landleven)
NB: De dag-entree voor het Nederlands Openluchtmuseum is inbegrepen bij de prijs van Beleef Landleven. Museumkaarthouders en Vrienden van het Nederlands Openluchtmuseum hebben gratis toegang.

Openingstijden

Vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september van 10.00 uur tot 17.00 uur

Informatie

Voor meer informatie over Beleef Landleven gaat u naar www.beleeflandleven.nl Beleef Landleven is een initiatief van het magazine Landleven en wordt georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Openluchtmuseum  www.openluchtmuseum.nl


Groot Woonbeurzen & Tuinbeurzen Overzicht

Google+