De Tuindagen Van Beervelde - Belgische Tuinbeurs

De Tuindagen van Beervelde 2017

Tuinbeurs Beervelde: De Tuindagen van Beervelde 6 t/m 8 Oktober 2017 – Gratis Kaarten Winnen! (Foto Beervelde, Oost-Vlaanderen België  op DroomHome.nl)

De Tuindagen van Beervelde, Belgie op 6, 7 en 8 oktober… een onmisbare uitstap!

‘Beervelde’ is de ontmoetingsplaats voor alle tuinvrienden en een ongekende gelegenheid om met een groot aantal topkwekers in contact te komen. Gelegen op een van de mooiste privédomeinen in Oost-Vlaanderen, het hart van de Belgische sierteelt, bieden 230 zorgvuldig geselecteerde exposanten het beste van wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. De combinatie met decoratie, antiek, ambachten, kinderanimatie, workshops, demonstraties en culinaire hoogstandjes zorgen voor een harmonieuze totaalbeleving.

Gratis De Tuindagen van Beervelde Kaarten Winnen!

Win 5 X 2 GRATIS kaarten voor De Tuindagen van Beervelde in Park van Beervelde, Oost-Vlaanderen, Belgie van 6 t/m 8 oktober 2017! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag: de kaarten zijn vergeven. Gefeliciteerd
Sanne van Tuijl, Marie-Anne Mahieu, Chantal van den Bossche, Lotte Pattyn en Ingrid Eekman.

Like DroomHome en De Tuindagen op Beervelde op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar dit herfstfeest voor de tuin!

Tuinbeurs Beervelde: De Tuindagen van Beervelde 6 t/m 8 Oktober 2017 – Gratis Kaarten Winnen! (Foto Tuinplanten Beervelde, Oost-Vlaanderen België  op DroomHome.nl)

Tekenend aan ‘Beervelde’ is het thema dat aan elke editie gegeven wordt. Dit najaar worden de “Paddenstoelen” in de kijker gezet. Heel opmerkelijk is de manier waarop ook talrijke exposanten rond het thema hun stand creatief inrichten. Organisatoren en standhouders bundelen de krachten om er samen een prachtige en unieke beleving van te maken.‘Beervelde’, bekend tot ver buiten onze landgrenzen, is vooral het feest van de tuin, een gezellige uitstap in een stukje prachtige natuur met de hele familie of vrienden en genieten van een natje en een droogje.

Info en online ticketverkoop op www.parkvanbeervelde.be.

Tuinbeurs Beervelde: De Tuindagen van Beervelde 6 t/m 8 Oktober 2017 – Gratis Kaarten Winnen! (Foto Tuinpotten & Tuindecoratie Park van Beervelde, Oost-Vlaanderen België  op DroomHome.nl)

Algemene informatie:
Data: vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2017 van 10.00 tot 17.00
Entree: € 10 voorverkoop via www.parkvanbeervelde.be
€ 12 aan de kassa p.p.- € 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen (+ 2 tickets gratis) - Inbegrepen: entree, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat - Gratis voor kinderen tot en met 14 jaar - Honden aan de leiband zijn toegelaten - Gratis parking in grote weiden.

Waar: Via de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van uitrit 11, richting Lochristi - GPS Lochristi, Beerveldse Baan 33
Info: +32(0)9 356 81 82 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.www.parkvanbeervelde.be

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+