Leen Bakker Tuin Collectie 2018

Leen Bakker Tuin Collectie 2018

Leen Bakker tuin collectie 2018 – Le Sud loungeset Cognac, 2 zitbank + 2 stoelen + tafel en kussens (Foto Leen Bakker   op DroomHome.nl)

Voel je thuis in de tuin met de uitgebreide tuincollectie van Leen Bakker! De bekende woonwinkel heeft dit jaar een prachtig assortiment tuinmeubelen en accessoires samengesteld in iedere smaak en woonstijl, voor natuurlijk weer een zeer betaalbare prijs. Leenbakker houdt jouw tuin up-to-date naar de laatste tuintrends!

Cognac in de Tuin
Nee, denk niet gelijk aan een lekker drankje (dat komt later), maar aan de helemaal hip en heerlijke loungeset Cognac. Deze eigentijdse tuinmeubilair set van Le Sud bestaat uit een 2 zitsbank, 2 fauteuils met comfortabele donkergrijze kussens en een tafel. De loungestoelen en bank zijn gemaakt van aluminium en textileen. De tafel heeft een houten tafelblad. Fijn dat deze tuinmeubelen weerbestendig en onderhoudsarm zijn. Op de foto zie je het binnen/buitenvloerkleed Jaipur in de vrolijke kleuren geel en wit. Je kunt volop variëren met de buitenkleden collectie van Leen Bakker.

Leen Bakker tuin collectie 2018 – Le Sud tuinset Cognac, 4 stoelen + tafel (Foto Leen Bakker   op DroomHome.nl)

Lounging & dining: er is ook een bijpassende Cognac tuinset verkrijgbaar, bestaande uit een tuintafel met 4 of 6 stapelstoelen voor lange avonden buiten tafelen. Proost alvast!

Leen Bakker tuin collectie 2018 – Le Sud loungeset Ancona, drie hoekfauteuils, twee middenfauteuils, een hocker/voetenbankje en een losse fauteuil (Foto Leen Bakker   op DroomHome.nl)

Genieten op z’n Italiaans
Op de foto is de 7 delige Le Sud loungeset Ancona met hocker afgebeeld. De loungeset is vernoemd naar de pittoreske Italiaanse havenstad Ancona. Met de Ancona tuinmeubelelementen zijn vele opstellingen mogelijk waardoor voor ieder terras de perfecte zithoek gecreëerd kan worden. Deze loungeset bestaat uit drie hoekfauteuils, twee middenfauteuils, een hocker/voetenbankje en een losse fauteuil. De antracietgrijze kussens zijn rijk gevuld en maken van Ancona een zeer comfortabele loungeset.

Leen Bakker tuin collectie 2018 – Le Sud loungeset Toulon, 2 tweezitsbanken, een hoek, een tuintafel en kussens. (Foto Leen Bakker   op DroomHome.nl)

Thuis aan de Middellandse Zee
Le Sud loungeset Toulon laat je thuis genieten alsof je aan de Middellandse Zee bent. De set bestaat uit 2 tweezitsbanken, een hoek en een tuintafel en blauwe kussens. Het moderne witte frame is van aluminium en afgewerkt met onderhoudsarm en weerbestendig textileen. Toulon is ook verkrijgbaar bij Leen Bakker in de opstelling driezitsbank, twee fauteuils en een tuintafel.

Leen Bakker tuin collectie 2018 – Le Sud tuinset Toulon, 6 stapelstoelen of terrasstoelen en een tuintafel. (Foto Leen Bakker   op DroomHome.nl)

Voor Toulon is ook een tuinset ontworpen, vervaardigd van dezelfde materialen als de loungeset. De 7 delige set bestaat uit 6 stapelstoelen of terrasstoelen en een tuintafel. Toulon ademt helemaal de sfeer van luxe strandtenten en exclusieve villa’s om te zonnen, drankje doen en om heerlijk ontspannen te eten met elkaar.

Leen Bakker tuin collectie 2018 – Allibert loungeset Messina, bank, 2 loungestoelen met kussens en tafel. (Foto Leen Bakker   op DroomHome.nl)

Loungen op het Balkon
Uitgebreid relaxen kan ook uitstekend bij een niet al te grote buitenruimte. De kleine tuin of balkon wordt optimaal benut met de compacte loungeset Messina van het tuinmerk Allibert. De loungeset bestaat uit een comfortabele bank, 2 loungestoelen met bijpassende kussens en een tafel. Door het wickerlook, kunststof vlechtwerk is de set onderhoudsarm en weerbestendig. Deze tuinmeubelen kunnen zo het hele jaar door op het balkon blijven staan, zonder een volle berging als je die al hebt.

Leen Bakker tuin collectie 2018 – Le Sud loungekussens Florence. (Foto Leen Bakker   op DroomHome.nl)

Stoer Chillen
Met steigerhout en pallets maak je in no time, geheel op maat, jouw eigen pop-up loungebank voor op het balkon en terras. De stoere loungekussens Florence uit de Le Sud collectie van Leen Bakker maken van het houten tuinmeubel een comfortabele zit. Je kunt deze tuinkussens met de hand wassen en berg ze in de winter droog en donker op. Op welk tuinkussen zie jij jezelf al zitten: natuurlijk groen, landelijk grijs of Ibiza blauw?

Leen Bakker tuin collectie 2018 – Le Sud loungeset Albi met 2 loungestoelen en een bijzettafel. (Foto Leen Bakker   op DroomHome.nl)

Romantiek uit het Zuiden
Loungeset Albi zou zo bovenop de auto vanaf het Franse platteland mee naar hier zijn gekomen. Deze landelijke loungeset bestaande uit 2 loungestoelen en een bijzettafel, eventueel aangevuld met een voetenbankje, geeft een natuurlijke romantische uitstraling aan de tuin of terras. De vintage ogende Albi stoelen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium met wicker (zo ook het voetenbankje) en de bijzettafel van rotan met een glazen blad.

Leen Bakker tuin collectie 2018 – Loungestoelen Maryland en kunstgras. (Foto Leen Bakker   op DroomHome.nl)

Groen als Gras
Groen als gras is het kunstgras van Leen Bakker en loungestoel Maryland. Altijd strak, weinig onderhoud maar vooral lekker zacht aan je voeten, dat maakt kunstgras ideaal voor in de tuin, op terras en balkon. Gespot op de terrassen van de hipste New Yorkse appartementen: kunstgras is helemaal happening! Leen bakker heeft kunstgras in diverse soorten (met en zonder drainage) en breedtes. Loungestoel Maryland is een toffe kunststof stoel in vrolijke kleuren, om lekker onderuit gezakt in te zitten. Deze tuinstoelen zijn stapelbaar dus een stoel meer of minder maakt niet uit qua ruimte. Nodig je vrienden maar uit voor een mooie lenteavond chillen en eventueel grillen.

Leen Bakker tuin collectie 2018 – Bloempotten en plantenbakken. (Foto Leen Bakker   op DroomHome.nl)

Bloempotten en Plantenbakken
We willen niet alleen groen in de tuin, maar ook op het terras en zeker op het balkon. Leen Bakker heeft bloemen- en plantenbakken in verschillende vormen en kleuren om jouw favoriete planten, (bol)bloemen en kruiden in te laten groeien. Met bloempot Divider (68x56x22 cm) kun je een handige natuurlijke scheidingslijn maken op het terras of op het balkon tussen buren.

Leuk (buiten)wonen hoeft niet duur te zijn: Leen Bakker!

Google+