TuinIdee - Tuinbeurs

TuinIdee 2018 - Tuinbeurs

Tuinbeurs TuinIdee  – TuinIdee in de Brabanthallen te ’s Hertogenbosch  - MEER Tuinbeurzen… (Foto TuinIdee  op DroomHome.nl)
Tuinbeurs TuinIdee vindt plaats van 22  - 25 februari 2018 in de Brabanthallen Den Bosch.

Vlak voor de start van een nieuw tuinseizoen ontdek je in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch de allernieuwste trends, ontwikkelingen en noviteiten op tuingebied. Van 16 tot en met 19 februari 2017 vindt de 25e editie van TuinIdee plaats. Het grootste tuinevent van Nederland belooft zeer feestelijk te worden met de schitterende inspiratie- en trendtuinen, bijzondere activiteiten en presentaties van bekende tuinmannen zoals Rob Verlinden, (boer) Tom Groot en Jurgen Smit. In totaal zijn er zo’n 250 exposanten met nieuwe collecties, fraaie tuindecoraties en bijzondere planten.

TuinIdee 2017 Kaarten Winnen!

Win 5 X 2 GRATIS entreekaarten voor TuinIdee in de Brabanthallen in Den Bosch van 16-19 februari 2017! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag: De winnaars zijn bekend: Richard Hallensleben, Jolanda van der Pol, Monique Theunis, Vera Limpens en Suzan Isikima, gefeliciteerd! 

Like DroomHome en TuinIdee op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar deze geweldige tuinbeurs!

Nieuw
Nieuw dit jaar is TuinIdee Outdoor, met alles voor buitenleven, natuur en recreatie, en de Klimaatbestendige tuin met onder andere aandacht voor watermanagement en duurzaamheid. Daarnaast is er volop inspiratie voor iedereen met én zonder groene vingers. Het begint al bij de entreehal met een heus ‘Tuinencarnaval’: een bonte parade van kleurrijke bloemen en planten. Er is ook tijd voor bewustwording in de spectaculaire Klimaatkamers waar je aan den lijve de gevolgen van de klimaatverandering ondervindt, zoals hete droge zomers of heftige hoosbuien... TuinIdee is natuurlijk ook de plek voor liefhebbers van gezonde lekkernijen uit eigen (moes)tuin, demonstraties en proeverijen. Hou je van luxe en wellness? Breng dan een bezoekje aan TuinIdee Exclusief.

Tuinen, tuinen en tuinen
Op TuinIdee liggen volop voorbeeldtuinen. Ze zijn ontworpen door Studio LANDLAB en onder meer geïnspireerd op de vier jaargetijden. Zo kun je genieten van een frisse lentetuin, een zinderende zomertuin, een heerlijke herfsttuin en een witte wintertuin. Ben je benieuwd hoe de trendtuinen van 2017 er uitzien? Bekijk dan de energieke, de geëmancipeerde en de harmonieuze tuin. Ook diverse hoveniersbedrijven leggen een eigen showtuin aan. Voor advies van kwekers, de plantendokter of tuinontwerpers breng je een bezoekje aan het Tuinatelier waar je bovendien een gratis tuinschets kunt laten maken.

Tuinbeurs TuinIdee voor de Laatste Tuin en Tuinieren Tips en Ideeen met Rob Verlinden, Tom Groot en Jurgen Smit. (Foto TuinIdee  op DroomHome.nl)

Tuintheater
In het Tuintheater presenteert Jurgen Smit elke dag een gevarieerd programma met demonstraties en presentaties van groenspecialisten als Rob Verlinden en Ivo Putman (Robs Grote Tuinverbouwing), boer Tom Groot (Eigen Huis en Tuin) en (moes)tuinbloggers.

Praktisch
TuinIdee is van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2018 geopend van 10.00-18.00 uur en op vrijdag 23 februari zelfs tot 21.00 uur. Entreeprijs € 12,- p.p. in de online voorverkoop met € 4.50 korting op de toegangsprijs of € 16,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Kijk voor meer informatie op www.tuinidee.nl.

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+