Excellent Wonen & Leven Beurs Rotterdam 2013

Excellent Wonen & Leven Beurs Rotterdam

Excellent Wonen & Leven Beurs 13-16 Dec 2013 Ahoy Rotterdam

Excellent Wonen & Leven Beurs Rotterdam 2013 – De Excellent Wonen & Leven Beurs is van 12 t/m 16 December in Ahoy Rotterdam. Gratis 10 x 2 Persoons Kaarten Winnen voor de Excellent Wonen & Leven Beurs in Rotterdam! – MEER Woonbeurzen … (Foto Excellent Wonen & Leven Beurs   op DroomHome.nl)
Van 13 tot en met 16 december 2013 vindt de Excellent Wonen & Leven Beurs voor het eerst plaats in Ahoy Rotterdam. Op ruim 20.000 m² vindt u grote luxespelers, interieurbedrijven maar ook vele architecten en kunstenaars.

U kunt zich laten verrassen door de nieuwste trends, must haves, fraaie auto's, exclusieve horloges en sieraden en alles voor het interieur en exterieur. Optredens van topartiesten, wervelende modeshows, een exclusieve Ladies Night en de Excellente Veiling maken de enerverende beursdagen compleet.

De afgelopen negen jaar heeft de gelijknamige beurs in Eindhoven zich ontwikkeld tot het mooiste en meest luxueuze woon- en lifestyle evenement van Nederland. Als gevolg van dit succes breidt de beurs, landelijk uit Ahoy Rotterdam. Het evenement is onder te verdelen in acht pijlers. Dit zijn: interieur & exterieur, kopen & verbouwen, health & beauty, sieraden, second home, jachten, auto's en kunst.

Gratis Excellent Wonen & Leven Beurs 2013 Kaarten Winnen!

Win 10 X 2 persoons GRATIS kaarten voor de Excellent Wonen & Leven Beurs Rotterdam van 12 t/m 16 december 2013! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen:  Like DroomHome op Facebook en/of retweet op Twitter. De kaarten zijn vergeven. Veel wooninspiratie toegewenst!

LANDELIJKE WOONPRIMEUR

Naast de meest exclusieve, luxueuze en begerenswaardige producten en diensten worden er onder supervisie van toparchitecten een landelijke woonprimeur neergezet.

Op de prachtige ingerichte beursvloer worden verschillende designwoningen gepresenteerd. Iedere designwoning komt tot stand middels een intensieve samenwerking tussen de architect en hoogaangeschreven specialisten uit de interieur- en exterieurbranche. Dit zorgt ervoor dat iedere designwoning anders is in verschillende ontwerpstijlen: van modern, klassiek en duurzaam tot luxury chic.

NIEUW IN NEDERLAND: EXCELLENTE VEILING

Tijdens de enerverende beursdagen staan er verschillende thema's centraal.

Naast de exclusieve openingsavond, waar o.a. René Froger en Lee Towers optreden, staat de zaterdagavond in het teken van een exclusieve Ladies Night. De avond wordt gekenmerkt door een wervelende modeshow van couturier Ronald Kolk, goodiebags en vele andere verrassingen en verwennerijen. Daarnaast gaat van iedere verkochte entreekaart een deel van de opbrengst naar Stichting Heppie. De Excellente Veiling wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en belooft een groots succes te worden. Ook op de overige beursdagen worden kleinere veilingitems geveild. U kunt uw bod uitbrengen in de stand van dance4life. Naast deze programma's wordt de gehele beurs gekenmerkt door een dagvullend programma vol entertainment.

Openingstijden Excellent Wonen & Leven Beurs  

Vrijdag 13 december 19.00-01.00 uur - Openingsavond
Zaterdag 14 december 11.00-23.00 uur - (Ladies Night: 18.00-23.00 uur)
Zondag 15 december 10.00-21.00 uur
Maandag 16 december 11.00-19.00 uur - Excellente Veiling

Excellent Wonen en Leven Beurs vindt plaats in Ahoy Rotterdam.

Meer informatie: Excellentbeurs.nl

Google+