Hof & Huis | Landelijke Woon- en Tuinbeurs

Hof & Huis | Landelijke Woon- en Tuinbeurs 2020

Landelijke woon- en tuinbeurs Hof & Huis op Kasteel d’Aertrycke, Torhout, Belgie (Foto Paul de Cloedt, Hof & Huis  op DroomHome.nl)

De 27e editie van “Hof & Huis” vindt plaats van donderdag 21-24 mei 2020. U wordt dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur verwelkomd door meer dan 140 exposanten. Hof & Huis is al 27 jaar uw vaste adres om het mooiste op het gebied van tuin, interieur en lifestyle te ontdekken en leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom en laat je inspireren op Hof & Huis.

Alles voor de tuin en het landelijk interieur! De tuin als verlengstuk van het interieur vormt al jaren de rode draad van Hof & Huis en blijft de bezoeker ook jaar na jaar inspireren. De meer dan 140 exposanten bekoren je immers al jaren met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten. En hoe!

Hof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Op het landgoed van Kasteel d’Aertrycke presenteren we dan ook jaarlijks een mooie waaier aan exposanten met inhoud! Speciaal voor dit jubileum hebben we voor jong en oud een mooi en gezellig programma samengesteld zodat je ook in 2018 opnieuw ten volle kunt genieten van een inspirerende belevingsdag: kookdemo’s, heerlijke voeding, schapendemonstraties,  probeer een elektrische fiets uit, ontdek de lokale voeding van de regionale voedingsproducenten, etc.

Landelijke woon- en tuinbeurs Hof & Huis op Kasteel d’Aertrycke, Torhout, Belgie – tuinplanten (Foto Paul de Cloedt, Hof & Huis  op DroomHome.nl)

Het “ecodorp” is al twee jaar een inspiratiebron voor wie met de natuur en onze omgeving bewuster wil omspringen. We kunnen er immers niet om heen: we moeten allemaal iets doen met het milieu en er beter zorg voor dragen. Daarnaast vergroten we opnieuw de smaakmakers die mede de extra sfeer bepalen: dieren, speciale ambachten demonstraties, sfeerelementen en nog zo veel meer. Net als bij de vorige edities werken we ook dit jaar met een aantal foodtrucks. Deze vernieuwende en gevarieerde aanpak wordt door bezoekers zeer erg gewaardeerd.

Landelijke woon- en tuinbeurs Hof & Huis op Kasteel d’Aertrycke, Torhout, Belgie – schapenkeuring (Foto Paul de Cloedt, Hof & Huis  op DroomHome.nl)

Praktische info

Van donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei 2020 van 10.00  tot 18.00 uur.
Gratis parkeren vlak voor de deur.

Honden welkom aan de lijn.

Locatie: Kasteel d’Aertrycke, Zeeweg 42, Torhout, België

  • Pinterest

Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+